Οι νέοι υποψήφιοι του Big

08.04.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, πιστό στο ραντεβού του το κουδουνάκι από το "Δωμάτιο του καταδότη" χτύπησε το βράδυ της Κυριακής, αμέσως μετά την αποχώρηση της Έφης. Οι εναπομείναντες δέκα συγκάτοικοι σκούπισαν τα δάκρυα τους (χαράς ή λύπης ποσώς με ενδιαφέρει) και κάθισαν στη γνωστή πλέον πολυθρόνα, προκειμένου να επιδοθούν στο σπορ της...ρουφιανιάς.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Πιστό στο ραντεβού του το κουδουνάκι από το "Δωμάτιο του καταδότη" χτύπησε το βράδυ της Κυριακής, αμέσως μετά την αποχώρηση της Έφης
. Οι εναπομείναντες δέκα συγκάτοικοι σκούπισαν τα δάκρυα τους (χαράς ή λύπης ποσώς με ενδιαφέρει) και κάθισαν στη γνωστή πλέον πολυθρόνα, προκειμένου να επιδοθούν στο σπορ της...ρουφιανιάς. Για μερικούς είναι ευκολότερο να κάνουν μπάντζι τζάμπινγκ στον Ισθμό της Κορίνθου, παρά να "μαυρίσουν" κάποιον συγκάτοικο, ενώ άλλοι πάλι προτιμούν να "δώσουν" κάποιον, απ' ότι να κάνουν πεζοπορία στην Πάρνηθα. Στο μόνο που συμφωνούν είναι να εξακολουθούν να δίνουν...έναν ψήφο και ουχί μία ψήφο, όπως ο υπόλοιπος λαός. Η περίπτωση να τους δώσουν ως δώρο την Γραμματική του Τριανταφυλλίδη καλύτερα να την ξεχάσεις, αφού ο, τι ήταν να πάρουν το πήραν. Απαξ κι έκλεισε η πόρτα του Big ουδέν λάθος αναγνωρίζεται από το ταμείο και τα παιδιά επέλεξαν να πάρουν το Ciao και το Very Sorry.

Στα της ψηφοφορίας, για πρώτη φορά είχαμε ισοφηψία, όπου ο Κώστας, η Μελίνα και ο Πάνος κατέκτησαν "πανηγυρικά" την κορυφή από την τόση αγάπη των υπολοίπων. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το μανεκένε Κώστας ήταν η δυσάρεστη έκπληξη της βραδιάς, μια και το παιδί τόσο καιρό δεν έχει δώσει δικαιώματα μέσα στο Σπίτι. Ωστόσο, τσάκωσε από δύο ψήφους από τους Μελίνα, Πάνο και Νίκο. Το "χρυσοζεύγαρο" πάλι είναι για πρώτη φορά μαζί υποψήφιο και το γεγονός αυτό τους έχει βυθίσει σε βαθιά μελαγχολία. Οι πιθανότητες να αποχωριστούν είναι αρκετές και σαν μην έφτανε αυτό, έχουν μέσα τους μια φωνή (διαίσθηση για πολλούς) που επιμένει πως ο Κώστας δεν πρόκειται να φύγει.

Από το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα τα "πιτσουνάκια" περνούν τις στιγμές τους σα να είναι οι τελευταίες. Επειδή, όμως, είναι ένα ζευγάρι αλλιώτικο από τα άλλα, οι στιγμές τους είναι τίποτε αγκαλιές, μελαγχολικά χαμόγελα και μελιστάλαχτα λόγια. Ακόμη κι όταν πήγαν στο "relax room", το πάλαι ποτέ ένδοξο και τιμημένο κοτέτσι, η συμπεριφορά τους ήταν ίδια και με αυτή στο μπλε δωμάτιο. Δηλαδή, τίποτε.