Ακυρώθηκε κι άλλη συμμετοχή από την Γιουροβίζιον!

26.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ωραίοι είναι, αλλά τελικά πόσοι είναι εκεί στην ΕΡΤ για την Γιουροβίζιον; Γιατί, εκεί που είχαν μαζευτεί δέκα υποψήφιοι για τον τελικό, τώρα έχουν μείνει εφτά και μέχρι τις 5 Μαρτίου να μου το
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ωραίοι είναι, αλλά τελικά πόσοι είναι εκεί στην ΕΡΤ για την Γιουροβίζιον; Γιατί, εκεί που είχαν μαζευτεί δέκα υποψήφιοι για τον τελικό, τώρα έχουν μείνει εφτά και μέχρι τις 5 Μαρτίου να μου το θυμηθείς ούτε ο Γιώργος Αλκαίος δεν θα έχει μείνει. Ή μήπως έφυγε κι αυτός και δεν το πήραμε χαμπάρι; Αλλά όχι, αυτές που φεύγουν είναι οι ωραίες και τα φαβορί.

Έτσι, μετά την Κατερίνα Αυγουστάκη ήρθε η σειρά τα Ελευθερίας Ελευθερίου να αποκλειστεί από τον τελικό. Για ποιο λόγο; Τον γνωστό. Διέρρευσε το τραγούδι της στο διαδίκτυο. Όπως καλή ώρα είχε γίνει με την Αυγουστάκη. Βρε μπας και κάποιος έχει συγκεκριμένο σχέδιο εξόντωσης των ωραίων; Γιατί τρεις τις είχαμε τις σέξι παρουσίες (είναι και η Δέσποινα Ρίτσι που πρόλαβε να φύγει πριν την αποκλείσουν) και αυτές έφυγαν νύχτα.

Τι να σου πω, η ιστορία αυτή τείνει να γίνει σκάνδαλο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν την υποψία τους. Για την ακρίβεια, όλοι είναι υποψιασμένοι εκτός από την ΕΡΤ. Αλήθεια, δεν έχουν αναρωτηθεί οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού πώς γίνεται να διαρρέουν τα τραγούδια, όταν αυτά βρίσκονται σε συγκεκριμένα χέρια. Κι άντε στην περίπτωση της Αυγουστάκη ήταν η πρώτη φορά και σκέφτεσαι ότι ενδεχομένως η τραγουδίστρια ή κάποιοι άλλοι δεν ήταν υποψιασμένοι για την αυστηρότητα της ΕΡΤ.

Η Ελευθερίου όμως; Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στο «Super Star» δηλώνοντας: «Το τραγούδι το στείλαμε στην ΕΡΤ να το εγκρίνει. Βέβαια σε ποια χέρια έπεσε και ποιος το έβγαλε στο Διαδίκτυο δεν ξέρω. Άνθρωποι που ασχολούνται με τη Eurovision τα έχουν ακούσει αλλά ποιος έβγαλε το demo δεν μπορώ να ξέρω». Η ΕΡΤ ανακοίνωσε την ακύρωση της συμμετοχής την Πέμπτη, ενώ και οι εναπομείναντες υποψήφιοι έχουν ανησυχήσει, φοβούμενοι μήπως συμβεί το ίδιο και σε αυτούς. Τελικά, βρήκα τι μου θυμίζει το στόρι. Την ταινία «Βλέπω τον θάνατο σου»!