Ποια είναι η αλήθεια για Πάριο - Παλαιολόγου;

25.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλη, πολύ έξαλλη είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με πρόσφατο δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού. Σύμφωνα με αυτό, η ηθοποιός πήγε με παρέα στο μαγαζί, που άδει ο Γιάννης Πάριος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλη, πολύ έξαλλη είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με πρόσφατο δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού. Σύμφωνα με αυτό, η ηθοποιός πήγε με παρέα στο μαγαζί, που άδει ο Γιάννης Πάριος. Κι έπιασε και πρώτο τραπέζι πίστα. Οι δύο πρώην έκαναν ένα νεύμα χαιρετισμού από μακριά και αυτό ήταν. Όπως λέει το περιοδικό, ο Πάριος τελείωσε το πρώτο μέρος του προγράμματος του, πήγε στο καμαρίνι και περίμενε την πρώην του να τον επισκεφτεί.

Αλλά εκείνη έκανε καλά και παρέμεινε στο τραπέζι της. Όχι για πολύ, όμως, αφού με το που επέστρεψε ο τραγουδιστής για το δεύτερο μέρος του προγράμματος του, εκείνη άρπαξε ένα αρσενικό από την παρέα της και χόρεψαν στην πίστα ένα ταγκό. Ένα αισθησιακό ταγκό, που προκάλεσε το ενδιαφέρον του κόσμου και την οργή του Πάριου. (απορία: ποιο ταγκό λέει ο Πάριος;) Αφού τελείωσε ο τραγουδιστής πήγε στο καμαρίνι του και (ω τι έκπληξη) αυτή τη φορά η Παλαιολόγου τον επισκέφθηκε.

Και όπως λέει το περιοδικό, έγινε το έλα να δεις. «Με έκανες ρεζίλι» της είπε μεταξύ άλλων ο Πάριος και η ηθοποιός τρελάθηκε για την προσβόλα. Φαντάζομαι ότι κάπου εκεί επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τους διέλυσαν ειρηνικά. Σου άρεσε το στόρι; Της Παλαιολόγου καθόλου, η οποία μέσω της σελίδας της στο Facebook (αυτός είναι νέος τρόπος να απαντούν οι celebrities;) διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα, γράφοντας «εκεί, που τελειώνει η φαντασία αρχίζει του... Ciao». Τόσο απλά. Μάλιστα, η ηθοποιός σκέφτεται να κινηθεί νομικά. Αν υπάρχει κάποια δόση αλήθειας στο δημοσίευμα; Ναι, η Παλαιολόγου έχει επισκεφθεί το «Fever», αφού με τον Πάριο αν κι έχουν χωρίσει, διατηρούν καλές σχέσεις. Και ο ένας μιλάει για τον άλλον με τα καλύτερα και μόνο με τα καλύτερα.