Μπεγνής: γιατί τα "χώνει" στα ριάλιτι;

14.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι αγόρι είναι ο Μέμος Μπεγνής πια! Όχι μόνο έχει υπέροχο γυμνασμένο κορμί και baby face αλλά σου λέει είναι και πολύ λογικό παιδί!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι αγόρι είναι ο Μέμος Μπεγνής πια! Όχι μόνο έχει υπέροχο γυμνασμένο κορμί και baby face αλλά σου λέει είναι και πολύ λογικό παιδί! Ο Μέμος λοιπόν άνοιξε την καρδούλα του στο περιοδικό people και τα είπε όλα: για την τηλεόραση, τα σίριαλ αλλά και τα ριάλιτι!
Θα μου πεις, που κρύβεται τόσο καιρό το αγόρι; "Επειδή πάντα έκανα τηλεόραση, ήθελα μία παύση, μια μικρή περίοδο ξεκούρασης. Μπορεί εσείς να μη βλέπετε ότι κάνω τηλεόραση, στην ουσία όμως κάναμε γυρίσματα για το Ελεύθερος κι Ωραίος, που θα προβληθεί αυτή τη χρονιά. Ο ΑΝΤ1 πιθανότατα δεν το προέβαλε πέρσι για να μην το κάψει. Άλλωστε, φέτος δεν θα δούμε πολλά ελληνικά σίριαλ στη τηλεόραση", εξηγεί People και εγώ απορώ γιατί μου το κάνει πια αυτό η ελληνική τηλεόραση?

Δηλαδή ένας άντρας μου αρέσει και εμένα και να μου τον φάει έτσι άγαρμπα η κυπριακή τηλεόραση; Σου λέει ότι για οικονομικούς ρόλους το αγόρι είπε το "Ναι" σε ένα σίριαλ στην Κύπρο!


Όπως όλα δείχνουν ο Μέμος , ως πολύπλευρο ταλέντο που είναι αφού τραγουδάει , παίζει πιάνο και είναι ηθοποιός θα ήθελε να έχει και τη δική του εκπομπούλα: ''Ναι, φυσικά και θα ήθελα. Άλλωστε τώρα μου έγινε πρόταση από τη ΝΕΤ για να παρουσιάσω μια εκπομπή πολιτιστικού περιεχομένου. Ο λόγος που είπα όχι ήταν επειδή φέτος δεν προλαβαίνω καθόλου γιατί έχω τις παραστάσεις στο Παλλάς με τη Μαρινέλλα και τις παραστάσεις στο Rex με τη Νίνα Λοτσάρη".

Καλά ως εδώ... Τι γνώμη όμως έχει για τα reality δε θες να ξέρεις χρυσή μου... "Αυτό που δεν θα παρουσίαζα ποτέ είναι ένα reality κι αυτό γιατί στα realities - κατά τη γνώμη μου - οφείλεται ότι έχουν καταστραφεί τα σίριαλ. Τα κανάλια είναι λογικό να τα προτιμούν γιατί είναι φτηνές παραγωγές, τα περισσότερα όμως, είναι και φτηνού περιεχομένου''.


Αμ έτσι πες το αγόρι μου! Δε σου αρέσουν οι φτηνές παραγωγές, έτσι είναι έχει ποιότητα το αγόρι και δεν κάνει πράγματα που δε πιστεύει! Go Memos, Go Greece!

Ελένη Αναστασάκη