Μενεγάκη: Ελεύθερη και ωραία σε 3 εβδομάδες!

14.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Το ξέρω ότι σε έχω ζαλίσει με την Ελένη Μενεγάκη αλλά τη βλέπω στον ύπνο μου τόσο πολύ που τη μελετάω συνέχεια! Ανάμεσα στις μπίζνες με το αίσθημα Ματέο και στην καθημερινή της εκπομπή , το Λενάκι βρίσκει πάντα χρόνο να κλείνει τις υποθέσεις του παρελθόντος.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Το ξέρω ότι σε έχω ζαλίσει με την Ελένη Μενεγάκη αλλά τη βλέπω στον ύπνο μου τόσο πολύ που τη μελετάω συνέχεια! Ανάμεσα στις μπίζνες με το αίσθημα Ματέο και στην καθημερινή της εκπομπή , το Λενάκι βρίσκει πάντα χρόνο να κλείνει τις υποθέσεις του παρελθόντος.


Μέχρι τις αρχές Νοέμβρη η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος θα είναι και επισήμως χωρισμένοι, αφού θα κρατάνε στα χεράκι τους το πολυπόθητο διαζύγιο, όπως διαβάζω στο περιοδικό people. Μην ανησυχείς όμως αφού τα παιδιά έχουν άψογες σχέσεις , μιλάνε διαρκώς στο τηλέφωνο: "Άλλωστε, όπως έχουν αποδείξει και οι δύο, έχουν αντιμετωπίσει με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια το διαζύγιό τους και κανείς τους μέχρι σήμερα δεν αναφέρεται στην προσωπική τους σχέση δημόσια", αναφέρει χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης της Ελενίτσας στο περιοδικό. Πραγματικά είναι να μην απορείς με την ανωτερότητα αυτών των δύο ανθρώπων;


Και αν αναρωτιέσαι τι μέλλει γενέσθαι με το σπιτάκι που απέκτησε το ζεύγος τότε σε πληροφορώ ότι θα περάσει στην ιδιοκτησία των τριών παιδιών, πράγμα που είναι το μόνο 100% σίγουρο σχετικά με το "χωρισμό" των περιουσιακών στοιχείων.


Και αν νομίζεις ότι το Λενάκι θέλει να ξεμπερδεύει με το Γιαννάκη για να σοβαρέψει το πράγμα με το Ματέο όπως διαβάζω στο People δικός της άνθρωπος λέει πώς: "Σε ό,τι αφορά τα σενάρια περί τρίτου γάμου, η Ελένη απλά γελάει και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για συνέχιση μιας τέτοιας συζήτησης. Κανένας, όμως, δεν είναι σίγουρος εάν προσπερνάει τα συγκεκριμένα σενάρια με χιούμορ ή απλά αν είναι απόλυτα σίγουρη πως θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα, αυτό της καινούριας οικογένειας με τον άνθρωπο που έχει επιλέξει η ίδια".


Άρα ένα είναι σίγουρο ότι το Λενάκι θα πάρει διαζύγιο, τώρα αν θα πάρει και το Ματέο δεν το ξέρω καθώς το μέντιουμ δεν ήξερε να μου πει! Αναμένουμε λοιπόν!

Ελένη Αναστασάκη