Ελένη- Ματέο: οι κοινές τους μπίζνες στην Άχλα!

13.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Μπορεί οι διακοπές να τελειώσαν για την Ελένη Μενεγάκη αλλά οι μπίζνες δεν τελειώνουν ποτέ.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Μπορεί οι διακοπές να τελειώσαν για την Ελένη Μενεγάκη αλλά οι μπίζνες δεν τελειώνουν ποτέ.Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκει H Ελένη, παίρνει από το χεράκι το Ματέο της και πάνε στην Άνδρο για δουλειά και όχι για διασκέδαση όπως φαντάζεσαι.

Το προηγούμενο Σ/Κ που λες, Ματέο Παντζόπουλος και Ελένη Μενεγάκη βρέθηκαν μαζί στην Άχλα όπου σχεδιάζουν να φτιάξουν νέα ξενοδοχειακή μονάδα. Σε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ που δημοσιεύει το περιοδικό "Ciao", βλέπουμε την Ελένη χαλαρή, με κάπρι τζιν παντελονάκι και λευκό πουλοβεράκι και το Ματέο δίπλα της με μοβ t-shirt και βερμουδίτσα.


Τα δύο πιτσουνάκια, από τη μια μιλούσαν με τους μηχανικούς και εργολάβους που επιμελούνται το νέο τους επιχειρηματικό σχέδιο και από την άλλη δεν χόρταιναν ν' αγκαλιάζονται και να κοιτιούνται με πάθος στα μάτια. Βρε σου λέω, μέχρι εδώ έφτασαν τα μέλια.


Και μην σκεφτείς πως ο Μάκης, επηρέασε την Ελένη ν' ασχοληθεί με τον τουρισμό. Όχι, η ξανθιά παρουσιάστρια σκεφτόταν από καιρό να τολμήσει μια τέτοια επαγγελματική κίνηση, απλά η Μενεγάκη προσανατολιζόταν προς την Κάρυστο.

Πλέον βέβαια, τα δεδομένα άλλαξαν και η Ωραία Ελένη ψηφίζει Άνδρο δαγκωτό!

Από την Κατερίνα Π.