"Φτερά έκαναν" τα χαλιά της Μοιραράκη

13.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Μπορδοροδοκόκκινη καταστροφή τα ξημερώματα! Σήμερα που λες τα χαράματα στις 05:23 δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη στη Γλυφάδα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Μπορδοροδοκόκκινη καταστροφή τα ξημερώματα! Σήμερα που λες τα χαράματα στις 05:23 δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη στη Γλυφάδα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος και της το έκαναν καλοκαιρινό! Και θα μου πεις ολόκληρη Μοιραράκη δεν είχε συναγερμό και μπούκαραν έτσι χαλαρά οι κλέφτες;

Όχι χρυσή μου! Θα σου τα πω όλα: το μαγαζί της Δέσποινας είναι σε πολύ κεντρικό σημείο επί της παραλιακής και όσο να πεις βγάζει μάτι αφού οι βιτρίνες είναι πελώριες και τα χαλάκια βγάζουν μάτι!Όταν λοιπόν οι δράστες εισέβαλαν , άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός και οι γείτονες πήραν πρέφα ότι κάτι έγινε και έτρεξαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία που ήταν και δίπλα.

Το τι σοκ πέρασε η Μοιραράκη όταν τα έμαθε αυτά δε λέγεται...

«Ολη μου τη ζωή να ξαναδουλέψω δεν θα μπορέσω να βγάλω αυτά που μου έκλεψαν τα ξημερώματα», δήλωσε η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία έπεσε θύμα διάρρηξης.

Οι δράστες ξήλωσαν το συναγερμό και μπήκαν μέσα στο μαγαζί ενώ απ' έξω τους περίμενε έτοιμο για "φόρτωμα" ένα φορτηγό και ένα κλεμμένο ΙΧ με βουλγαρικές πινακίδες. όταν που λες μπήκαν μέσα φαντάζομαι θα έμειναν με τόσα χαλιά τριγύρω και δε θα ήξεραν πιο να διαλέξουν! Βέβαια αν και βρέθηκαν μπροστά σε ένα κάρο χαλιά με το που μπήκαν, προχώρησαν πιο μέσα όπου ήταν τα μεταξωτά χαλιά. Αυτό θα πει να έχει ποιότητα ο δράστης... Δεν παίρνει ότι κι ότι,μόνο μεταξωτό!

«Είμαι η μοναδική που έχει αυτές τις συλλογές, δεν τις έχει κανένας άλλος. Εχω κάνει τεράστιο κόπο για να τα φέρω από την άλλη άκρη του κόσμου και έχω μοχθήσει πολύ γι'αυτό», δήλωσε η επιχειρηματίας στην Πρωινή Μελέτη, προσθέτοντας ότι το κάθε τέτοιο χαλί κοστίζει μία ολόκληρη περιουσία. «3.500 ευρώ κοστίζει το τετραγωνικό του κάθε χαλιού αυτού που είναι ολομέταξα. Από ένα μέχρι 18 τετραγωνικά είναι το κάθε χαλί», αποκάλυψε φρικαρισμένη η Μοιραράκη, επαληθεύοντας ότι οι δράστες ήξεραν τι έπαιρναν.

Η Μοιραράκη απηύθυνε έκκληση προς όποιον ξέρει κάτι να της το μεταφέρει, ενώ επεσήμανε ότι αν σε κάποιον προσφέρουν μεταξωτό χαλί να ξέρει ότι είναι κλεμμένο και να ειδοποιήσει άμεσα της Αρχές.

Μωρέ τώρα που είπε ότι έχει και 3.500 ευρώ το τετραγωνικό τι να της πω; Ότι οι δράστες θα το έχουν ήδη πουλήσει; Ας ελπίσουμε ότι η αστυνομία θα κάνει πάλι το θαύμα της και θα πιάσει τους κλέφτες!

Από την Ελένη Αναστασάκη