Φούσκωσε η κοιλίτσα της Σκορδά!

13.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Σου γράφω πάλι από ανάγκη αφού αυτή η Φαίη Σκορδά πια έχει βαλθεί να με τρελάνει!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Σου γράφω πάλι από ανάγκη αφού αυτή η Φαίη Σκορδά πια έχει βαλθεί να με τρελάνει!


Τέλοσπαντων είναι ή δεν είναι έγκυος; Όσο και αν προσπαθεί να μου αλλάξει τα μυαλά η Φαίη έχω μάτια και βλέπω! Τη μια βάφει το μαλλί πιο σκούρο- για τα δικά της πλατινέ δεδομένα- την άλλη ξεπροβάλει η κοιλίτσα, ε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; άσε δε που έχει μια γλύκα χωρίς προηγούμενο!

"Η σιλουέτα της παραμένει λεπτή, αλλά η ελα­φρώς φουσκωμένη κοιλιά της διακρίνεται εύκο­λα απ’ όσους γνωρίζουν καλά τις τέλειες σω­ματικές αναλογίες που είχε μέχρι και πριν από τρεις μήνες. Η Φαίη πρέπει λογικά να έχει μπει στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν θέλει να το επιβεβαιώσει. Μάλιστα αρκετές φο­ρές κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όταν ήταν καθισμένη στον καναπέ έβαζε τα χέρια της και έκρυβε με τρόπο την κοιλίτσα της", περιγράφει συνεργάτης της στο περιοδικό OK που για ακόμη μια φορά μου ανοίγει τα μάτια και μου επιβεβαιώνει ότι δεν είμαι όσο τρελή θέλουν να πιστεύουν ορισμένοι , αφού παίρνω όρκο χρυσή μου ότι το κορίτσι περιμένει μωράκι!

Αν και πολύ στεναχωριέμαι που μας το κρατάει κρυφό αν όντως περιμένει παιδάκι από την άλλη μπορώ να πω ότι την καταλαβαίνω τη Φαίη αφού όπως με διαβεβαιώνει στενή φίλη της παρουσιάστριας: "Αν όντως είναι έγκυος είναι δικαιολογημένο να μη θέλει να δημοσιοποιήσει το ευχάριστο γε­γονός, καθώς το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολη περίοδος για κάθε γυναίκα που κυοφορεί. Δεν έχει πει τίποτα σε κανέναν, απλά υπάρχουν πολ­λά σημάδια. Η ίδια έξαλλου δεν κρύβει πως πα­ντρεύτηκε για να κάνει οικογένεια".

Τούτο πιστοποίησε και η Τατιάνα Στεφανίδου ως καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη στην πρεμιέρα της εκπομπής του προχτές, που είδε την Σκορδά από πάρα πολύ κοντά:

"Είναι αλήθεια ότι διέκρινα μια ελαφρώς στρογγυλεμένη κοιλίτσα", είπε η Τατιάνα αλλά συμπλήρωσε πως δεν μπορεί να βάλει και το χέρι της στη φωτιά για το αν είναι έγκους η Φαί ή όχι!

Πάντως, η Φαίη πολύ συγκινείται με θέματα μητρότητας τελευταία.

Για παράδειγμα, να δεις με τι ενδιαφέρον παρακολουθούσε σήμερα το θέμα στην εκπομπή της για τις νέες τεχνικές στην τεχνητή γονιμοποίηση που θα έκανε τον καθένα να μείνει με ανοιχτό το στόμα. Σου λέει, εγώ δε θέλω τεχνικές και άλλα τέτοια, έχω τον αρχι-τεχνίτη το Γιώργο δίπλα μου και δε φοβάμαι τίποτα!

Ε μη μου πεις ότι είναι τυχαία όλα αυτά; Αχ Δημητρούλα μου, αυτό θα πει ν' αλλάζει η ζωή σου! Και εκπομπή δική της η Φαίη, και κυρία Λιάγκα και μωράκι στο καπάκι. Εμείς να ευχηθούμε με το καλό!

Από Ελένη Αναστασάκη, Επιμέλεια: Κα. Π