Τι συμβαίνει με τα μαλλιά του Κανάκη;

14.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Όπως πολύ καλά κατάλαβες και σήμερα θα ασχοληθώ με...τρίχες! Το (ανύπαρκτο) μέχρι πρότινος μαλλάκι του Αντώνη Κανάκη έκανε δυναμικό comeback μαζί με τον Αντώνη τη νέα σεζόν!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Όπως πολύ καλά κατάλαβες και σήμερα θα ασχοληθώ με...τρίχες! Το (ανύπαρκτο) μέχρι πρότινος μαλλάκι του Αντώνη Κανάκη έκανε δυναμικό comeback μαζί με τον Αντώνη τη νέα σεζόν! Σου λέει όλοι έμειναν κάγκελο όταν αντίκρισαν την- τολμώ να πω- χαίτη του Αντωνάκη να τους καλωσορίζει!


Έτσι όπως καταλαβαίνεις μετά την πρεμιέρα του "Ράδιο Αρβύλα" έπεσαν όλοι να τον φάνε τον Αντωνάκη... Και τι έγινε ρώταγαν, που βρέθηκε το μαλλί πατριώτη και τέτοια. Μη δουν άνθρωπο να πάει καλά, αμέσως να πουν τα χίλια μύρια όσα.

Ο Αντωνάκης όμως αναμαλλιασμένος και σέξι αφού είναι γνωστό ότι ξεχειλίζει από χιούμορ και αυτοσαρκασμό είπε: "Όλοι γυρίσαμε με πολύ μαλλί και ειδικά εγώ". Έτσι είναι Δημητρούλα μου ο ακομπλεξάριστος ο άνθρωπος που τα λέει τα πράγματα με το όνομα τους και δεν κάνει την τρίχα... τριχιά. Σου λέει παιδί μου ο Κανάκης είχε κάνει και στο παρελθόν προσπάθειες εμφύτευσης μαλλιών αλλά τώρα δεν έτυχε χρυσό μου, πέτυχε!
Εύγε στο αγόρι!

Ελένη Αναστασάκη