Άστραψε ο Κοτέντος για τα μοντέλα του NTM!

19.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εβδομάδα αφιερωμένη στο «Next Top Model» είναι αυτή για την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μέρα παρά μέρα έχει καλεσμένους από το παιγνίδι. Θα αφιέρωνε και στο X factor, αλλά ποιος θα πήγαινε από αυτούς;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εβδομάδα αφιερωμένη στο «Next Top Model» είναι αυτή για την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μέρα παρά μέρα έχει καλεσμένους από το παιγνίδι. Θα αφιέρωνε και στο X factor, αλλά ποιος θα πήγαινε από αυτούς; Ο Γιώργος Θεοφάνους ή μήπως ο Νίκος Μουρατίδης; Τέλος πάντων, την Πέμπτη καλεσμένοι της ήταν η Βίκυ Καγιά, ο Χριστόφορος Κοτέντος και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Τη συζήτηση μονοπώλησε η Μόνικα, η οποία έχει καταφέρει το εξής: αν και δε βγήκε πρώτη, ακούγεται περισσότερο από τη νικήτρια Σεράινα. Και να μου το θυμηθείς, η Μόνικα καριέρα θα κάνει. Για τις υπόλοιπες, αγνοώ. Καγιά και Κοτέντος υπερασπίστηκαν το 18χρονο μοντέλο με τον Χριστόφορο να κάνει και μία συνταρακτική αποκάλυψη. Ακόμη και τώρα που τη σκέφτομαι, ταράζομαι. «Η Vivienne Westwood είχε απορρίψει κάποτε την Καγιά, επειδή την βρήκε πολύ όμορφη»!!! Καταραμένη ομορφιά.

Γενικά, ο Κοτέντος είχε ρέντα και δεν άφησε τίποτε να πέσει κάτω. Και από το στόχαστρο του δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν πρώην παίκτριες του παιγνιδιού, που βγαίνοντας από την «Ακαδημία» (όπως ήθελαν να τη λένε) ασχολούνται με διάφορα άλλα, εκτός της μόδας. Ονόματα δεν είπε, αλλά καταλάβαμε για ποια χτυπούσε η καμπάνα. «Έχω λυπηθεί γιατί θα προτιμούσα να μην έχω δει κορίτσια να κάνουν πράγματα που θεωρώ υποτιμητικά. Θέλω τα κορίτσια που έρχονται στο "Next Top Model" να είναι πρωτοκλασάτα. Δεν με αφορά καθόλου το να θέλει κάποιος να εκτίθεται και να εμφανίζεται σε τρίτης κατηγορίας events για να λέει "εγώ είμαι μοντέλο"» άστραψε και βρόντηξε ο Χριστόφορος και πιστεύω ότι το μήνυμα έφτασε μέχρι ψηλά στους... θρόνους των καρναβαλιών. Αλλά και σε κλαμπ, όπου γίνονται... παγκόσμια καλλιστεία για μπικίνι, ολόσωμα μαγιό, μίνι φούστα και σορτς! Με τον Κοτέντο συμφώνησε και η Καγιά: «Πρέπει να είναι κυρίες και να σέβονται τον εαυτό τους» είπε.