Διαζύγιο Μενεγάκη: ξεκίνησαν οι διαδικασίες!

18.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί που οι φήμες τις τελευταίες μέρες είχαν φουντώσει και ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο να βρίσκονται σε φάση σχεδόν επανασύνδεσης, μαθαίνουμε ότι το πρωί της Τετάρτης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί που οι φήμες τις τελευταίες μέρες είχαν φουντώσει και ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο να βρίσκονται σε φάση σχεδόν επανασύνδεσης, μαθαίνουμε ότι το πρωί της Τετάρτης στο Πρωτοδικείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συζήτηση για το συναινετικό τους διαζύγιο. Οπότε, το σενάριο (γιατί ακούστηκε και αυτό) ότι ο χωρισμός ήταν fake για λίγα νούμερα παραπάνω, καταρρίφθηκε μεμιάς.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να χωρίσει και μάλιστα επίσπευσε τη διαδικασία. Και σε περίπτωση που ανήκεις σε αυτούς που ονειρεύονται μία επανασύνδεση των Μενελάτσιων, έχεις έξι μήνες περιθώριο για το όνειρο. Μετά την πάροδο των μηνών γίνεται η δεύτερη συζήτηση και αν το ζευγάρι συνεχίζει να θέλει να χωρίσει (πού ξέρεις μπορεί να έχουν μετανιώσει) τότε ο γάμος λύεται. Αυτά στο συναινετικό διαζύγιο.

Οπότε, μέχρι τον Ιούλιο αν η Ελένη και ο Λάτσιος δεν έχουν αλλάξει γνώμη, μέσα στο κατακαλόκαιρο θα είναι κι επίσημα ζωντοχήρα και ζωντοχήρος. Όσο για τα ραντεβού τους τις τελευταίες μέρες; Γίνονται σε καθαρά φιλικό επίπεδο, αφού επιθυμία και των δύο είναι να διατηρήσουν άριστες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους. Μάλιστα, ο Λάτσιος συνεχίζει να ψάχνει σπίτι στα Μελίσσια (για να είναι κοντά τους) και ήδη έχει βρει τρία.