Στην Αθήνα η Αντζελίνα Τζολί(;)

03.04.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, αν τύχει και δεις έξω από εκκλησίες ουρές από άνδρες, μην ανησυχήσεις, είναι επειδή περιμένουν να ανάψουν ένα κεράκι μπας κι έρθει τελικά στην Ελλάδα η Αντζελίνα Τζολί, συνοδεύοντας τον σύζυγό της Μπίλι Μπομπ Θόρτον .
Αγαπημένη μου Όλγα,


Αν τύχει και δεις έξω από εκκλησίες ουρές από άνδρες, μην ανησυχήσεις, είναι επειδή περιμένουν να ανάψουν ένα κεράκι μπας κι έρθει τελικά στην Ελλάδα η Αντζελίνα Τζολί. Είναι γεγονός πως από τη μέρα που έγινε γνωστό πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση η διάσημη ηθοποιός να συνοδεύσει τον άνδρα της Μπίλι Μπομπ Θόρτον στη χώρα μας, όλα τα αρσενικά του τόπου τρελάθηκαν. Πως έκαναν μια εποχή τα κοριτσόπουλα, όταν είχε έρθει στην Αθήνα ο πάλαι ποτέ γόης "Ριτζ"; Ε, τα ίδια πράττουν και οι άνδρες καθότι πώς να το κάνουμε η Τζολί είναι ένα θηλυκό που στις δημόσιες εμφανίσεις του σπέρνει τον ... πανικό.

Δυστυχώς γι αυτούς, τις τελευταίες μέρες οι πιθανότητες να μας επισκεφθεί όλο και λιγοστεύουν. Αν και ο σύζυγος της θα έρθει κανονικά στα μέσα Απριλίου, προκειμένου να διασκεδάσει το κοινό της πρωτεύουσας με την μπάντα του, το ταξίδι της Αντζελίνα κολλάει. Κι αυτό διότι η "Αντζι" έχει κάποιες μικρές απαιτήσεις που συνάγονται με το δύσκολο επάγγελμα της ηθοποιού του Χόλιγουντ, που ακολουθεί. Έτσι, ζήτησε από την εταιρεία που θα φέρει τον Θόρτον, να της ικανοποιήσει κάποιες μικρές επιθυμίες της, ώστε να πει το πολυπόθητο "ναι". Ζήτησε, λοιπόν, να της νοικιάσουν την καλύτερη σουίτα του πολυτελέστατου - εννοείται - ξενοδοχείου που θα διαμείνουν και που αυτονόητο είναι πως στο πίσω μέρος του - ή έστω πλησίον σε αυτό - θα υπάρχει ένα πάρκο.

Όταν βρεθεί το ξενοδοχείο, ζητά να τους παραχωρήσουν την πισίνα, προκειμένου να κάνουν τις βουτιές τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των κοινών θνητών. Το ίδιο ισχύει και για το γυμναστήριο καθότι δεν μπορεί η Αντζελίνα σαν χύνει τον ιδρώτα της, να κάνουν το ίδιο στον ίδιο χώρο κι άλλοι κοινοί θνητοί. Επίσης, αν και δεν έπρεπε να ρωτήσουν: "Πως θέλετε να μετακινείστε;", η Τζολί το προσπέρασε με μία λέξη "Λίμο", δηλαδή λιμουζίνα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας τα έβαλαν κάτω και μετά από ακριβείς λογαριασμούς, κατέληξαν στο συμπέρασμα: "Καλύτερα να καλέσουμε τον Ρουβά που θα μας φέρει μαζί τη Μούσχουρη, τον Λαζόπουλο, τον Μαρίνο, μπορεί και τον Σαββόπουλο". Επειδή, όμως, ο Σάκης εμφανίζεται σε αθηναϊκή πίστα κι επειδή ο Θόρτον θα κάνει περιορισμένες εμφανίσεις - τέσσερις στον αριθμό - στην Ευρώπη, είπαν να τον καλέσουν μόνο του κι αν είναι ας έρθει και η αξιαγάπητη Αντζελίνα.