Έφη και Αλέξανδρος οι νέοι υποψήφιοι

02.04.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, για τέταρτη φορά το καμπανάκι από το "δωμάτιο του καταδότη" χτύπησε, καλώντας τους συγκάτοικους να επιδοθούν στο επώδυνο - όπως λένε - σπορ της...ρουφιανιάς. Όταν οι "κάλπες" άνοιξαν, ανέδειξαν ως νέους υποψηφίους, την Εφη, κατά τον Πάνο η αρχηγός του ροζ δωματίου, και τον Αλέξανδρο.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Καταρχήν θα ήθελα να σε ενημερώσω πως οι φιλόλογοι όλοι της χώρας δεν θα κατέβουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τον...βιασμό που υφίσταται κάθε Δευτέρα βράδυ η "ευλογημένη" ψήφος, από τα "μαναράκια του Ανδρέα Μικρούτσικου", τα οποία όλα τους επιμένουν να λένε ο ψήφος και ουχί η ψήφος. Και μετά από τη μικρή αυτή ενημέρωση προχωράω στο ψητό. Για τέταρτη φορά το καμπανάκι από το "δωμάτιο του καταδότη" χτύπησε, καλώντας τους συγκάτοικους να επιδοθούν στο επώδυνο - όπως λένε - σπορ της...ρουφιανιάς. Οι στιγμές που πέρασαν στην πολυθρόνα ήταν κομμάτι δύσκολη για μερικούς. Αλλοι πάλι - ονόματα δε λέμε, συμμορίες δε θίγουμε - ήταν άνετοι καθότι την ώρα εκείνη εκτελούσαν κοινωνικό έργο: καθάριζαν το Σπίτι από τα κατάλοιπα της συμμορίας "Η Μπάρμπι και οι φίλες της".

Βάσει της ιεραποστολής αυτής, η Εφη, κατά τον Πάνο η αρχηγός του ροζ δωματίου, συγκέντρωσε εφτά ψήφους και μαζί με τον Αλέξανδρο - συγκέντρωσε 11 ψήφους - είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι για την εβδομάδα αυτή. Στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, ο μέγας "φιλόσοφος" του Σπιτιού έμεινε άγαλμα, αφού μα τον Δία, τον Αριστοτέλη και τα άλλους αρχαίους, δεν πίστευε ότι οι συγκάτοικοι θα τον μαύριζαν με την ψήφο τους. Η Εφη, πάλι, ήταν πιο κουλ, μια και έχει ξαναβρεθεί στη συγκεκριμένη θέση, ενώ όπως ανέφερε στον Αλέξανδρο περίμενε πως θα ξανά ήταν υποψήφια. Ο "φιλόσοφος" από την άλλη, δεν είχε δώσει δικαιώματα στους συμπαίκτες τους, αν και μετά από βαθυστόχαστους συλλογισμούς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η διαφορετικότητα του από τους υπόλοιπους είναι η αιτία που τα υπόλοιπα "μαναράκια" τον έριξαν στον...κουβά.