Οι Αλβανοί τίμησαν τη Ρούλα!

15.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εδώ καράβια χάνονται με τα ροζ dvd και τους τραγουδιστές του τόπου να βγάζουν χαρτάκι για μία εξέταση DNA και η Ρούλα Βροχοπούλου αρμενίζει σαν τη βαρκούλα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εδώ καράβια χάνονται με τα ροζ dvd και τους τραγουδιστές του τόπου να βγάζουν χαρτάκι για μία εξέταση DNA και η Ρούλα Βροχοπούλου αρμενίζει σαν τη βαρκούλα. Συνεχίζει τον «αγώνα» της να φέρει πίσω τον Φραν, ο οποίος απορώ γιατί είναι ακόμη εδώ και δεν έχει μετακομίσει στην Παταγονία! Κι αν ο πρώην σύζυγος δεν αναγνωρίζει τις προσπάθειες της «απαρηγόρητης», οι συμπατριώτες του όχι μόνο της συμπαραστέκονται, αλλά τη βραβεύουν κιόλας.

Τι άλλο θα ακούσουν τα έρμα τα αυτιά μου, αυτές τις μέρες; Για να καταλάβεις, ο σύλλογος Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα βράβευσε την Ρούλα σε μία συγκινητική τελετή, που είχε μπόλικο κλάμα από την... τιμημένη, αλλά και πολύ χορό. Αυτή τους υποσχέθηκε πως δεν θα δώσει το διαζύγιο στον Φραν και θα φθάσει την υπόθεση μέχρι τον Άρειο Πάγο! Ας ρε δύσμοιρε τι σου έμελλε να πάθεις.

Τον θέλει κοντά της κι ας της φέρει εξώγαμο (μιας και είναι επίκαιρο το θέμα), ενώ του έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση μπας και τον δελεάσει. Τριπλασιάζει την αρχική της προσφορά όταν παντρεύτηκαν, αλλά φευ γι αυτήν δεν πάει να του δώσει όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού και τα Επτάνησα, εκείνος δεν πρόκειται να γυρίσει. Όχι τίποτε άλλο, η επιθυμία της Ρούλας να παραμείνει Αλβανίδα νύφη, θα πάει... άπατη. Αλλά αφού αγαπάει τόσο πολύ αυτό το λαό, γιατί δεν γνωρίζει άλλον Αλβανό; Τόσοι ήταν στην εκδήλωση, όλο και κάποιο ωραίο παλικάρι σαν τον Φραν θα ήταν εκεί!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]