Η Ανιστον ψάχνει για... σπέρμα!

14.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το βιολογικό ρολόι της Τζένιφερ Άνιστον εδώ και λίγο καιρό χτυπάει σαν το τρελό και η διάσημη ηθοποιός δηλώνει σε φίλους και γνωστούς ότι θέλει απεγνωσμένα να γίνει μητέρα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το βιολογικό ρολόι της Τζένιφερ Άνιστον εδώ και λίγο καιρό χτυπάει σαν το τρελό και η διάσημη ηθοποιός δηλώνει σε φίλους και γνωστούς ότι θέλει απεγνωσμένα να γίνει μητέρα. Αν και στην αρχή σκεφτόταν σοβαρά να υιοθετήσει ένα παιδί από την Αμερική, τώρα έχει εγκαταλείψει την ιδέα και θέλει να αποκτήσει ένα βιολογικό παιδί. Ε να μην πουν ότι και η Ανιστόν προχωράει στο δρόμο που χάραξε η Αντζελίνα Τζολί!

Επειδή, όμως, η Τζένιφερ δεν έχει σύντροφο, σκέφτεται να πάει σε τράπεζα σπέρματος! Κι αν η κίνηση αυτή είναι ολίγον τι... extreme και είναι να απορεί κανείς πως ένα διάσημο κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, όπως είναι η Ανιστον δεν μπορεί να βρει έναν άνδρα να κάνουν μαζί ένα παιδί, την ίδια δεν την απασχολεί το θέμα. Εξάλλου, μετά το χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ δεν μπορεί να στεριώσει σε μία σχέση. Κι επειδή τα χρόνια περνούν - είναι ήδη 38 χρονών - την έχει πιάσει το σχετικό άγχος: «Μεγαλώνω και πότε θα γίνω μάνα»;

Έτσι, έχει αρχίσει να ψάχνει για δωρητή κι όπως λένε οι πληροφορίες η Τζένιφερ ψάχνει για το... καλύτερο δυνατό σπέρμα. Κατά προτίμηση να είναι... ξανθό με μπλε μάτια! Οι φίλοι της, αν και στην αρχή ήταν επιφυλακτικοί με την απόφαση της, τώρα τη στηρίζουν. Πάντως, η επιθυμία της Ανιστον να γίνει μάνα και η εμμονή της με το θέμα αυτό, μάλλον καταρρίπτει το σενάριο που ήθελε το γάμο της με τον Πιτ να διαλύθηκε, επειδή εκείνη δεν ήθελε παιδί.