DNA... ο "ρουφ" των τραγουδιστών!

14.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήταν να μη γίνει η αρχή με τον Πασχάλη. Άπαξ κι έγινε γνωστό ότι ο αοιδός έχει εξώγαμο, η μία μετά την άλλη ανάλογη περίπτωση βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν να μη γίνει η αρχή με τον Πασχάλη. Άπαξ κι έγινε γνωστό ότι ο αοιδός έχει εξώγαμο, η μία μετά την άλλη ανάλογη περίπτωση βλέπει το φως της δημοσιότητας. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά όλες οι ιστορίες προέρχονται από τον τιμημένο κλάδο των τραγουδιστών. Πάντως, είναι απορίας άξιο, πότε προλαβαίνουν να τραγουδάνε και συγχρόνως να τεκνοποιούν εξώγαμα.

Γιατί, κανονικά νύχτα κάνουν τις ατασθαλίες τους οι αοιδοί. Τη μέρα κοιμούνται και τα απογεύματα τα αφιερώνουν στις συζύγους. Λέω εγώ τώρα. Τελικά, όποιος νύχτα περπατά κάνει εξώγαμα παιδιά! Βέβαια, οι «βρωμιές» τους θα έμεναν κρυφές, αλλά ας όψεται το τεστ DNA, που τις τελευταίες μέρες έχει αποδειχθεί ο νούμερο ένας «ρουφ». Έτσι, μετά την υπόθεση του Πασχάλη τις τελευταίες μέρες έχουν δει το φως άλλες δύο παρόμοιες ιστορίες με πρωταγωνιστές δύο τραγουδιστές, οι οποίοι φέρονται να έχουν εξώγαμα παιδιά.

Τα ονόματα τους δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά το κουτσομπολιό λέει ότι ο ένας εκ των δύο είναι μεγάλο όνομα, παντρεμένος με δύο παιδιά. Και κάθομαι εγώ τώρα, να ψάχνω την οικογενειακή κατάσταση των αοιδών του τόπου. Μάλιστα, οι μητέρες των παιδιών για να αποδείξουν ότι λένε την αλήθεια, λένε ότι θα πάνε το θέμα προς... εξέταση DNA. Χρυσές δουλειές κάνουν οι γενετιστές τον τελευταίο καιρό. Λίγο ακόμη και θα κλέψουν τη δόξα από τους δικηγόρους! Καλά για τους τραγουδιστές δε μιλάω. Είναι μακράν οι νούμερο ένα. Αν και να σου πω την αλήθεια, θα πρέπει να τους στήσουμε άγαλμα, αντί να τους... λιθοβολούμε. Οι άνθρωποι έχουν λύσει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας. Όχι αστεία.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]