Πασχάλης: το παιδί αναγνωρίζεται ως δικό του!!!

04.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύο χρόνια μετά. Η 43χρονη γυναίκα έγινε 45χρονη. Το παιδί κοντεύει να πάει φαντάρος και ο Πασχάλης μετά της συζύγου του, Αλίκης επιμένουν να θέλουν ακόμη μία επανάληψη του DNA τεστ. Βλέπεις,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύο χρόνια μετά. Η 43χρονη γυναίκα έγινε 45χρονη. Το παιδί κοντεύει να πάει φαντάρος και ο Πασχάλης μετά της συζύγου του, Αλίκης επιμένουν να θέλουν ακόμη μία επανάληψη του DNA τεστ. Βλέπεις, ακόμη και σήμερα επιμένουν ότι το «στιγμιαίο λάθος» του Πασχάλη δεν έφερε παιδί. Ωστόσο, το δικαστήριο έχει διαφορετική γνώμη και η απόφαση του που θα δημοσιευθεί είναι απογοητευτική για τον αοιδό.

Το Εφετείο απέρριψε την έφεση του Πασχάλη στην πρωτόδικη απόφαση, με την οποία ζητούσε μία δεύτερη επανάληψη του τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί η εγκυρότητα του πρώτου και τον αναγνώριζε πατέρα του παιδιού. Αν και ο τραγουδιστής περίμενε ότι θα δικαιωθεί, το δικαστήριο επικύρωσε την πρωτόδικη. Που σημαίνει ότι ο Πασχάλης στο «στιγμιαίο λάθος» κατάφερε όσα δεν καταφέρνουν άλλοι με πολύ κόπο.

Εννοείται ότι η απόφαση του δικαστηρίου δε βρήκε σύμφωνη την οικογένεια Αρβανιτίδη και η Αλίκη βγήκε σήμερα στα παράθυρα και μας ανακοίνωσε ότι δεν θα αφήσουν εδώ την ιστορία. Θα φτάσουνε μέχρι τον Άρειο Πάγο (να πάνε και στην Χάγη, λέω εγώ) προκειμένου να δικαιωθούν. Και ο Πασχάλης να κάνει κι ένα δεύτερο τεστ DNA. Γιατί, όπως έλεγε η Αλίκη, όταν έκαναν την πρώτη εξέταση (μην δίνεις σημασία στον πληθυντικό) πήγαν εντελώς «ακάλυπτοι».

Αυτό δεν το κατάλαβα, αλλά κομμάτια να γίνει. Ή μάλλον, όχι να μην γίνει κομμάτια. Όλοι ξέρουμε ότι η εξέταση έγινε σε πολύ γνωστό ινστιτούτο από έναν κορυφαίο επιστήμονα. Με το να αμφισβητεί το ζευγάρι τις μεθόδους, τα αποτελέσματα και την εγκυρότητα αυτών δε δημιουργεί προβληματισμούς γι άλλα ζευγάρια που έχουν καταφύγει σε εξέταση DNA;

Όπως και να έχει, μετά και από αυτή την απόφαση ο Πασχάλης θεωρείται τρίτεκνος πατέρας. Επίδομα πολυτέκνων παίρνει ή όχι; Σκέφτομαι, όμως: αν πάνε και στον Άρειο Πάγο και στην Χάγη και παντού και κάνουν τελικά δεύτερο τεστ και βγει και αυτό θετικό, τότε τι θα κάνουν; Οι ίδιοι λένε ότι θα σβηστούν οι αμφιβολίες τους και θα αναγνωρίσουν κανονικά το παιδί. Εμείς, λέμε, ότι απλά θα έχουμε κάτι να γελάμε. Sorry κιόλας, αλλά ένα «στιγμιαίο λάθος» του Πασχάλη ταλαιπωρεί εμάς δύο χρόνια!!!