Γκαγκάκη: διαψεύδει τις φήμες για Λάτσιο. Με ποιον βγαίνει;

03.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά την Τατιάνα Στεφανίδου ήρθε η σειρά της Κατερίνας Γκαγκάκη να απαντήσει στις φήμες που αφορούν το πρόσωπό της και λένε ότι «κάτι τρέχει» με τον Γιάννη Λάτσιο. Και ότι εκείνη είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά την Τατιάνα Στεφανίδου ήρθε η σειρά της Κατερίνας Γκαγκάκη να απαντήσει στις φήμες που αφορούν το πρόσωπό της και λένε ότι «κάτι τρέχει» με τον Γιάννη Λάτσιο. Και ότι εκείνη είναι μία από τις πολλές... πέτρες σκανδάλου στην υπόθεση του διαζυγίου Μενεγάκη Λάτσιου.

Η Γκαγκάκη διατηρώντας τη ψυχραιμία (κι εύγε της εδώ που τα λέμε) είπε ότι γέλασε όταν άκουσε τις φήμες, οι οποίες ξεπερνούσαν τα όρια της φαντασίας. Ωστόσο, δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με το θέμα. Τα ίδια γέλια με την Γκαγκάκη έριξαν και άλλα στελέχη του ΑΝΤ1, τα οποία γνώριζαν από την αρχή την αλήθεια και κυρίως ότι η διευθύντρια επικοινωνίας εδώ κι ένα χρόνο έχει σχέση με άλλον.

Κι αν όλο αυτό το διάστημα η Γκαγκάκη τον κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν ήθελε φωτογραφίες τους να βγαίνουν στα περιοδικά, τις τελευταίες μέρες βγήκαν στο φως. Μπας και πειστούν και οι πιο δύσπιστοι ότι Γκαγκάκη και Λάτσιος είναι μόνο συνεργάτες και τίποτε παραπάνω. Ο αγαπημένος της Γκαγκάκη λέγεται Βασίλης Μπουραντας και είναι σκηνοθέτης, ενώ το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες μένει κάτω από την ίδια στέγη.