Χώρισαν Ευρυδίκη - Κοργιαλάς;

09.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε το 2008 για την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά κι αν πιστέψουμε τα περί δίσεκτου έτους, τότε αυτό έπιασε το ζευγάρι με το «καλημέρα».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε το 2008 για την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά κι αν πιστέψουμε τα περί δίσεκτου έτους, τότε αυτό έπιασε το ζευγάρι με το «καλημέρα». Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, Ευρυδίκη και Κοργιαλάς χώρισαν τις πρώτες κιόλας μέρες του χρόνου, αφήνοντας πολλούς έκπληκτούς με την απόφαση τους.

Αν και για τους ανθρώπους που ήξεραν και ζούσαν από κοντά το ζευγάρι, δεν ήταν και τόσο ξαφνική η απόφαση τους. Βλέπεις, τους τελευταίους μήνες (από το καλοκαίρι κιόλας) αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα στη σχέση τους, αλλά στο τέλος τα έλυναν. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό τα πράγματα έγιναν δύσκολα και το ζευγάρι μετά από πολλή συζήτηση αποφάσισε να χωρίσει.

Ο χωρισμός έγινε σε πολιτισμένο κλίμα και η Ευρυδίκη με τον Κοργιαλά έχουν διατηρήσει φιλικές σχέσεις. Αυτό κάνει πολλούς να ελπίζουν ότι οι δυο τους θα τα ξαναβρούν κάποια στιγμή, αφού και στο παρελθόν είχαν περάσει μεγάλη κρίση, αλλά την ξεπέρασαν. Εξάλλου, ήταν αρκετά χρόνια μαζί και αποτελούσαν ένα από τα πιο αθόρυβα, πλην αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.