Παντρεύεται το καλοκαίρι η Σίσσυ!

09.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάποιοι ακούνε γάμο μέσα στο δίσεκτο έτος και κάνουνε λες και είδαν φάντασμα και κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα ακόμα και να παντρευτούνε μέσα σε αυτό. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Σίσσυ Χρηστίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάποιοι ακούνε γάμο μέσα στο δίσεκτο έτος και κάνουνε λες και είδαν φάντασμα και κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα ακόμα και να παντρευτούνε μέσα σε αυτό. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία το καλοκαίρι πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Θοδωρή Μαραντίνη. Όσο για τις προλήψεις; Άσε να λένε. Το ζευγάρι δεν το σκιάζει φοβέρα καμιά.

Εδώ, δεν το σκιάζει το γεγονός ότι είναι μόλις ένα χρόνο μαζί κι αποφάσισαν να παντρευτούν. Στο δίσεκτο θα κολλήσουν; Την πρόταση γάμου την έκανε ο τραγουδιστής των Onirama ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και η συγκίνηση της Σίσσυς ήτο μεγάλη. Αφού έκλαψε πρώτα και τον αγκάλιασε, είπε το μεγάλο «ναι». Την αποκάλυψη για την πρόταση γάμου, αλλά και τον επικείμενο γάμο έκανε η ίδια η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της για εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η Χρηστίδου αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στη σχέση της με τον Θοδωρή, ο οποίος πριν γίνει επίσημος αγαπημένος της, ήταν ένας εκ των κολλητών της. Γι αυτό και δεν την αγχώνει που αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από ένα χρόνο σχέσης. Όσο για τις φήμες που τη θέλουν έγκυο, η παρουσιάστρια του «Όμορφου κόσμου» τις διέψευσε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]