Έφυγε ο Αρης

19.03.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, χωρίς το αιμοβόρικο αρσενικό του, τον Αρη απέμεινε το Bar από το βράδυ της Δευτέρας. Ο κόσμος απ' ότι αποδείχθηκε δεν εκτίμησε τις αρσενικές καταβολές του νέου και με ένα ποσοστό της τάξης του 68% του έδειξε την πόρτα εξόδου.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Χωρίς το αιμοβόρικο αρσενικό του, τον Αρη απέμεινε το Bar από το βράδυ της Δευτέρας. Ο κόσμος απ' ότι αποδείχθηκε δεν εκτίμησε τις αρσενικές καταβολές του νέου και με ένα ποσοστό της τάξης του 68% του έδειξε την πόρτα εξόδου. Ο Θεσσαλονικιός σαν άκουσε δια στόματος Μίλτου Μακρίδη το καταραμένο "Αρη είσαι ο...πιο αδύναμος κρίκος. Τα παπουτσάκια σου και φεύγεις", έδειξε σα να το περίμενε.

Με την άνεση που διακρίνει τον σωστό τον άνδρα, τον βερέμη σφιχταγκάλιασε την έτερη υποψήφια Μαργαρίτα και συγκινημένοι έλεγαν παρήγορα λόγια ο ένας στον άλλον. "Καλή επιτυχία στον έξω κόσμο. Καλά εξώφυλλα" για τον Αρη, "Καλό κουράγιο και πάρ' τους τα λεφτά" για τη Μαργαρίτα. Αυτή, πάντως, που δεν αποδέχθηκε το γεγονός ότι ο Θεσσαλονικιός θα αποτελεί παρελθόν, ήταν η Στέλλα. Η 33χρονη μετά τη...συνάντηση κορυφής στην τουαλέτα ένιωσε πολύ κοντά της τον Αρη, τόσο κοντά που άλλο δεν γίνεται. Έτσι, στο άκουσμα ότι ο "καλός" της φεύγει, ξέσπασε σε λυγμούς και δε βρέθηκε κανένας χριστιανός να της πει ένα λόγο παρηγοριάς.

Τη στιγμή, δε, που εκείνος απομακρυνόταν από το Bar με ένα ασημί αυτοκίνητο, αυτή βγήκε στο δρόμο να του κουνήσει ρυθμικά το μαντήλι. "Στάσου που πας" του φώναζε δίνοντας του ένα γράμμα, που σαν το διαβάσει στάνταρ θα συγκινηθεί, αφού είναι βγαλμένο από πόνο και αγάπη. Συγκλονισμένη από την αποχώρηση ήταν και η Σοφία, η δεύτερη...υπό στενή παρακολούθηση από τον Αρη γυναίκα του σπιτιού. Η ξανθιά νέα που στις αρχές του παιγνιδιού μαζί με τον ηλεκτροτεχνίτη μας παρέδωσαν μαθήματα ανωτέρας φιλίας (πώς να φιλάς στο στόμα, να τσιλιμπουρδίζεις και να μπαλαμουτιάζεσαι με έναν άνδρα σε φιλική μορφή) εν μέσω κλαυθμών και οδυρμών τον φιλούσε και τον αγκάλιαζε.
Τον Αρη πήγαν να παραλάβουν η μάνα και ο αδερφός του, ενώ η ξακουστή "κοπέλα", έγινε τεώς αφού δεν άντεξε τις ατασθαλείες του αγαπημένου της. Μάλιστα, του είπε το "goodbye" μέσω μιας φίλης τους. Αργά το βράδυ, πάντως, επισκέφθηκε γνωστή πίστα των Αθηνών, όπου φρόντισε να...πνίξει τον πόνο του με λίγο ουίσκι και μπόλικα γαρύφαλλα με τα οποία έρανε ότι θηλυκό κινούνταν σε κοντινή απόσταση από το τραπέζι του. Νωρίς το πρωί, αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο του, προκειμένου να ξεκουράσει το ταλαίπωρο κορμί του.