Nυφούλα στα κρυφά ντύθηκε η Καγιά

11.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ποιά ξανθιά παρουσιάστρια της ελληνικής τιβί δεν είδαμε νυφούλα το καλοκαίρι που πέρασε; Ε, η Βίκυ Καγιά είχε απομείνει ανύπαντρη και ντύθηκε κι αυτή νυφούλα εψές το βράδυ.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Ποιά ξανθιά παρουσιάστρια της ελληνικής τιβί δεν είδαμε νυφούλα το καλοκαίρι που πέρασε; Ε, η Βίκυ Καγιά είχε απομείνει ανύπαντρη και ντύθηκε κι αυτή νυφούλα εψές το βράδυ.

Και μπορεί οι υπόλοιπες να μας είχαν ενημερώσει μήνες πριν για το γάμο τους αλλά η παρουσιάστρια του "Νext Top Model" παντρεύτηκε στα κρυφά τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη μπροστά σε μόλις 50 καλεσμένους.

Βέβαια μην φανταστείς πως τα κανάλια δεν πήραν είδηση το γάμο και για το λόγο αυτό, έστησαν καρτέρι στο ζευγάρι έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο Λαγονήσι. Πάντως, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και ουδείς κατάφερε να πλησιάσει, αφού το εκκλησάκι τούτο βρίσκεται μέσα στο σπίτι της αδερφής του γαμπρού, Σήλιας Κριθαριώτη και του συζύγου της Νίκου Τσάκου.

Αφήνοντας στην άκρη τα του μυστικού γάμου, θέλω να σου μιλήσω για τη Βίκυ νυφούλα. Έλαμπε το κορίτσι μέσα στο καυτό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η φίλη και κουνιάδα της, Σήλια.

Εκατοντάδες κρυσταλλάκια ήταν επενδεδυμένα πάνω στο μακρύ αλλά στενό sur mesure νυφικό με κόψιμο ζιβάγκο και τελείωμα με φτερά, ενώ μπόλικη ήταν η δαντέλα αλλά και οι διαφάνειες που άφηναν το θεϊκό κορμί της Βίκυς να φανερωθεί σε όλο του το μεγαλείο. Τα μαλλιά της λίγο με χάλασαν γιατί, μάλλον λόγω βροχής, η μπούκλες της ήρθαν και έπεσαν και έμοιαζε ολίγον αχτένιστη.

Όσο για το γαμπρό, εκείνος προτίμησε γκρι κοστούμι και παπιγιόν, δημιουργία της ανδρικής συλλογής του οίκου 5226 που σχεδίασε ο ίδιος. Άσε που με το που έσκασε μύτη το ζευγάρι μπροστά στις κάμερες μετά το μυστήριο, θαμπώθηκα από το λευκό τους χαμόγελο. Η Βίκυ δεν σταματούσε να χαμογελά σου λέω, και τόνιζε στους δημοσιογράφους:

"Παιδιά ευχαριστούμε που ήρθατε αλλά δεν μπορείτε να μπείτε. Είμαστε οικογενειακά αλλά θα κάνουμε ένα πάρτυ για όλους το Δεκέμβρη".

Δηλαδή, αν περιμένεις να γλεντήσεις το γάμο της Καγιά, θα πρέπει να περιμένεις ένα δίμηνο γιατί τώρα η παρουσιάστρια πνίγεται. Χτες σου λέει, αμέσως μετά το μυστήριο, πέταξε το νυφικό και έπεσε για ύπνο, αφού σήμερα πρωί πρωί είχε γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο του μοντελοριάλιτι που παρουσιάζει στο ΑΝΤ1.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Θεόφιλος Τζιώτης (το πρώην αγόρι της Νατάσας Θεοδωρίδου), και ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος (που έχει την Καγιά σαν κόρη του). Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχώρισαν: ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, η φωτογράφος Καλλιόπη, η Δέσποινα Καμπούρη, ο επί χρόνια μάνατζερ της Βίκυς, κ. Έλιοτ αλλά και ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης με τη σύζυγό του.

ΥΣ: πολύ συγκινήθηκα με το γάμο αυτό κι ας έγινε στα κρυφά. Γιατί 4 χρόνια περίμενε η Καγιά να την αποκαταστήσει ο καλός της και η ημερομηνία που τελέστηκε το μυστήριο είναι σημαδιακή: 10 - 10 - 2010! Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Κατερίνα Π.