Γιατί λύγισε ο Μητροπάνος;

11.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Μην πάει το μυαλό σου στο κακό! Ένα τραγούδι ήταν εκείνο που έκανε τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο να λυγίσει.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Μην πάει το μυαλό σου στο κακό! Ένα τραγούδι ήταν εκείνο που έκανε τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο να λυγίσει.

Που λες, ο Δημήτρης Μητροπάνος θα βρίσκεται και πάλι φέτος σε νυχτερινό κέντρο με την Πέγκυ Ζήνα στο πλευρό του. Με αφορμή την εκ νέου συνεργασία τους, οι δύο τραγουδιστές αποφάσισαν να ενώσουν τις φωνές τους σε ένα ντουέτο. Το ντουέτο ηχογραφήθηκε πριν λίγες ημέρες και σύμφωνα με την "Espresso", οι στίχοι του τραγουδιού "Δεν γλυτώνω" ήταν εκείνοι που έκαναν τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή να λυγίσει και να ξεσπάσει σε δάκρυα.


Οι στίχοι του ντουέτου "Δεν γλυτώνω" πηγαίνουν ως εξής:

"Λέω είμαι καλά, πολύ καλά/Δεν είναι τελικά συνήθεια το ψέμα/ Λέω είμαι καλά, πολύ καλά/ Έτσι φωνάζω, να θολώσω τα νερά/ Το μαρτύριο δεν τέλειωσε/ Δεν αντέχεται άλλο να με λιώνει/Την ιδέα την εξοντώνω/ Μα στο τέλος πια δεν γλυτώνω/ Καθαρά το νιώθω, το βλέπω/ Δεν γλυτώνω, τέλος!"


Οι στίχοι, δια χειρός Ελεάνας Βραχάλη, φαίνεται πως έφεραν στο μυαλό του Μητροπάνου την περιπέτεια της υγείας που βιώνει τα τελευταία χρόνια ενώ και το καλοκαίρι που πέρασε τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για τον δημοφιλή τραγουδιστή.


Παρόλο μάλιστα που οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και αποχή από τις πίστες, εκείνος προτίμησε να συνεχίσει και φέτος τις νυχτερινές του εμφανίσεις και να διατηρήσει την επαφή με τον κόσμο που τον αγαπά και τον στηρίζει αρκετές δεκαετίες τώρα.

Κατερίνα Π.