Και πάλι φίλες Ζαρίφη - Μενεγάκη;

08.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Έτσι είναι οι φιλίες: μπορεί ν' αναπαύονται εν ειρήνη για 2 ολόκληρα χρόνια αλλά με μια σπίθα αναζωπυρώνονται και πάλι προς τη δόξα τραβούν!
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Έτσι είναι οι φιλίες: μπορεί ν' αναπαύονται εν ειρήνη για 2 ολόκληρα χρόνια αλλά με μια σπίθα αναζωπυρώνονται και πάλι προς τη δόξα τραβούν! Στην περίπτωση που μελετώ αυτή τη στιγμή, η σπίθα είναι το πρωινό του Μega που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα με οικοδεσπότες το ζεύγος Σκορδαλιά.

Από την άλλη, η φιλία που "πήρε φωτιά" και πάλι, είναι αυτή της Ελένης Μενεγάκη με την πρώην συνεργάτιδά της Κατερίνα Ζαρίφη. Η Κατερίνα πριν κανά δυο χρόνια έκανε την κίνηση ματ και πήγε να παρουσιάσει μαζί με το Νίκο Μουτσινά τον "Πρωινό Καφέ" του ΑΝΤ1 (που αναπαύεται πλέον εν ειρήνη ως τηλεοπτικό πρόγραμμα) αφήνοντας την Ωραία Ελένη μόνη. Τότε, οι σχέσεις των δύο κυριών ψυχράθηκαν και η καψερή η Ζαρίφη έπρεπε ν' απαντά αν μίλησε με την Ελένη κι αν την πήρε τηλέφωνο η Ελένη!

Τα υπόλοιπα γνωστά: Μουτσινάς και Ζαρίφη βρέθηκαν κακήν κακώς εκτός "Καφέ", ο Μουτσινάς επέστρεψε στον Alpha ενώ πλέον και η Κατερίνα Ζαρίφη μπήκε στο δυναμικό του καναλιού της Κάντζας, συμμετέχοντας στο τηλεπαιχνίδι "Λες και το ξερες" (με παρουσιαστή το Ρένο Χαραλαμπίδη).

Τελευταία, είχαμε μάθει και για κάτι πίτσι-πίτσι του Μουτσινά με τη Ζαρίφη και μην ξεχνάς πως ο Νίκος κρατά παρέα στη Μενεγάκη δύο φορές την εβδομάδα, συμμετέχοντας στον "Καφέ με την Ελένη". Ο ίδιος ο Μουτσινάς ήταν, όπως λέγεται, ο αυτουργός της αναζωπύρωσης της σχέσης ανάμεσα στις δύο πρώην συνεργάτιδες κι έτσι θα τις απολαύσουμε παρέα στο γυαλί να πίνουν καφεδάκι.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη από τον αέρα της εκπομπής της και όπως δήλωσε, έχει μεγάλη περιέργεια να δει την Ζαρίφη μετά από δύο χρόνια (σου λέει, δεν την πέτυχε πουθενά δύο ολόκληρα έτη τώρα) και μάλιστα είναι ακόμα πιο περίεργη να δει την Κατερίνα πιο αδύνατη κατά 15 ολόκληρα κιλά!

Καλώς να τα βρουν τα κορίτσια, γιατί η Ελένη έχει απομείνει τελευταία χωρίς φιλεναδίτσες (λέγεται πως δεν της μιλάνε πια Μπαλατσινού και Βανδή) και μόνο με την κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου μπορεί να κάνει παρέα!


Κατερίνα Π.