Αχ βρε Αντριάνα!

15.03.2002
Αγαπημένε μου Λευτέρη, έχω να σου πω μια είδηση για μια γυναίκα που σου έχει πάρει τα μυαλά. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω ποτέ να ολοκληρώσω μια πρόταση, αν την ώρα που θα σου μιλάω εμφανιστεί στη μικρή οθόνη, που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σου, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. 'Ετσι, η ακόλουθη είδηση σου... ανήκει δικαιωματικά!
Αγαπημένε μου Λευτέρη,

έχω να σου πω μια είδηση για μια γυναίκα που σου έχει πάρει τα μυαλά. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω ποτέ να ολοκληρώσω μια πρόταση, αν την ώρα που θα σου μιλάω εμφανιστεί στη μικρή οθόνη, που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σου, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. 'Ετσι, η ακόλουθη είδηση σου... ανήκει δικαιωματικά!

Που λες, η κυρία Καρεμπέ έχει απογοητεύσει, με τα καμώματά της, πολύ κόσμο και έχει πικράνει απίστευτο ποσοστό αντρικού πληθυσμού. Περίμενε όμως να ακούσεις τι συνέβη. Γνωστό μηνιαίο περιοδικό θέλησε - το κακόμοιρο - να κάνει ένα αφιέρωμα στο ζεύγος Καρεμπέ, με φωτογραφικό υλικό από το σπίτι τους και δηλώσεις για το γάμο τους. Φυσικά και έλαβαν υπ' όψιν ότι αυτό δεν θα γινόταν... αφιλοκερδώς, όμως σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν να υπάρξουν τέτοιες χρηματικές προσδοκίες.

Το ποσό, λοιπόν, που ζήτησε η Αντριάνα, προκειμένου να κάνει αυτή τη φωτογράφιση, ήταν - κρατήσου - 67.500 ευρώ, δηλαδή 23 περίπου εκατομμύρια δραχμές! Ε βέβαια, σου λέει, γιατί νομίζεις ότι θα έκανε κάτι τέτοιο, για την ψυχή της μάνας της; 'Οχι βέβαια! Φυσικά, το περιοδικό δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο, ειδικά στους χαλεπούς αυτούς καιρούς της οικονομικής κρίσης. Θα ήταν πρόκληση άλλωστε.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι οι υπεύθυνοι του περιοδικού είχαν μιλήσει νωρίτερα με τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος τους ενθάρρυνε, επιδεικνύοντας προθυμία να φωτογραφηθεί, χωρίς την καταβολή ιδιαίτερα μεγάλου χρηματικού ποσού. Απλά διευκρίνισε ότι οι... λεπτομέρειες θα κανονιστούν από την αγαπημένη του γυναίκα...

Μεγάλη απογοήτευση ένιωσαν οι θαυμαστές των υψηλοτέρων ποδιών στον κόσμο, όχι μόνο επειδή φέρθηκαν ''κάπως'', αλλά επειδή δεν θα μπορέσουν να τα... καμαρώσουν!