Ο Μεγάλος Αδελφός και τα...παιδιά του

15.03.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, όταν κάποιος απευθύνεται στη Φραντζέσκα του Big με τη φράση "Πω μάνα μου τι είσαι εσύ", η λέξη "μάνα" είναι κυριολεκτική. Κι αυτό διότι, η ξελογιάστρα νέα έχει αφήσει στην Κύπρο τη μονάκριβη κόρη της, Ντανιέλα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν κάποιος απευθύνεται στη Φραντζέσκα του Big με τη φράση "Πω μάνα μου τι είσαι εσύ", η λέξη "μάνα" είναι κυριολεκτική. Κι αυτό διότι, η ξελογιάστρα νέα έχει αφήσει στην Κύπρο τη μονάκριβη κόρη της, Ντανιέλα. Η αποκάλυψη της στους συγκατοίκους ότι είναι μάνα ενός δίχρονου παιδιού, άφησε...κουτούς κοινό και παίκτες. "Μα πως γίνεται, είναι δυνατόν να είναι μάνα αυτό το τεκνό;" αναρωτήθηκαν οι περισσότεροι, για να πάρουν την απάντηση από την ίδια.... "Ήθελα να γίνω μάνα".

Με τον πατέρα του παιδιού της έχουν άριστες σχέσεις και το διαβεβαιώνει πλην της ιδίας και η μάνα Μελά, η οποία είναι περήφανη για την κόρη της. Μάλιστα, η οικογένεια της Φραντζέσκας της συμπαραστάθηκε στην απόφαση της να κρατήσει το παιδί, ενώ όταν τους είπε "Δεν παντρεύομαι, εγώ δε νοικοκυρεύομαι", πήγαν...πάσο. Τώρα, από τη Μεγαλόνησο μετά της εγγονής, του παραλίγο γαμπρού και σύσσωμου του σογιού, έχουν δημιουργήσει το...Fan Club Francesca ole. Είναι, δε, σίγουροι πως η κόρη τους θα πάρει τα λεφτά, μια και είναι εντάξει παιδί, εξηγημένο μα πάνω απ' όλα ντόμπρο.

Στο σκληρό και συνάμα δύσκολο ρόλο του γονέα βρίσκεται και ο Αλέξανδρος. Ο ποιητής του Σπιτιού αποκάλυψε στο εμβρόντητο ακροατήριο, που το βράδυ εκείνο τα είδε όλα, ότι είναι ένας χωρισμένος πατέρας και τίποτε παραπάνω. "Στα μονοπάτια της ζωής βαδίζω μπρος εγώ ανοίγοντας δρόμους και πολεμώντας με τους Βησιγότθους για το καλύτερο αύριο των παιδιών μου".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ