Έκαναν τον Βοτανικό... παιδικό δωμάτιο!

07.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Στον Βοτανικό θα βρείτε ο, τι πια ποθείτε για την προίκα του μωρού, έχει και βαπτιστικά». Πολυκατάστημα με βρεφικά είδη έμοιαζε το Σάββατο η πίστα του Βοτανικού κι ας είναι καλά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Στον Βοτανικό θα βρείτε ο, τι πια ποθείτε για την προίκα του μωρού, έχει και βαπτιστικά». Πολυκατάστημα με βρεφικά είδη έμοιαζε το Σάββατο η πίστα του Βοτανικού κι ας είναι καλά γι’ αυτό ο Νίκος Κουρκούλης και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, οι οποίοι είπαν να αποχαιρετήσουν την Έλλη Κοκκίνου με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, τοποθέτησαν πάνω στην πίστα, κούνια, καροτσάκι, πορτ μπε μπε, καλαθούνα, ζιπουνάκια κι άλλα τέτοια είδη βρεφικής προικός.

Η έκπληξη της μέλλουσας μαμάς ήτο μεγάλη, με την έμπειρη Νατάσσα να της εξηγεί τι είναι το καθετί και που χρησιμεύει. Το καρότσι, ας πούμε, είναι για τις μετακινήσεις του μωρού, η σαλιάρα για να μη λερώνεται και η κούνια για να κοιμάται. Ο Κουρκούλης, πάλι, που δεν έχει εμπειρία, ανέλαβε χρέη «γλάστρας» παρουσιάζοντας τα αντικείμενα. Ως και στην κούνια μπήκε, για να δείξει στην Κοκκίνου τι ανθεκτικό και ακριβό δώρο της πήραν. Για να μη λένε ότι έκαναν τσιπιές οι συνεργάτες της.

Τη θέση της Έλλης στο σχήμα πήρε ο Σαρμπέλ, ο οποίος ανέβηκε στην πίστα να δώσει μία πρώτη γεύση στους θαμώνες. Ωωω, «Γεια σου Μαρίαααα». Η αοιδός θα φέρει στον κόσμο το μωρό στα τέλη της Άνοιξης, ενώ στις πίστες θα επιστρέψει με το καλό από Σεπτέμβριο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]