Η... απόδραση της Αννίτας και του μωρού!

07.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τύφλα να χει το «Prison break» και η «Απόδραση των 11» μπροστά στην... απόδραση της Αννίτας Πάνια και του νεογέννητου μωρού της από το μαιευτήριο. Τέτοιος σχεδιασμός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τύφλα να χει το «Prison break» και η «Απόδραση των 11» μπροστά στην... απόδραση της Αννίτας Πάνια και του νεογέννητου μωρού της από το μαιευτήριο. Τέτοιος σχεδιασμός και σασπένς δεν υπάρχει ούτε στις καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες. Για να καταλάβεις, προκειμένου να φύγουν από το μαιευτήριο Πάνια και μωρό, χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι που είχαν στήσει αντίσκηνα μπροστά στο «Ιασώ» τις μέρες που ήταν εκεί η παρουσιάστρια, επιστρατεύτηκαν ακόμη και τρία πολυτελή αυτοκίνητα.

Το ένα μετέφερε την Πάνια, το άλλο το Καρβελάκι και το τρίτο τον πατέρα Καρβέλα, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες έφυγε από το νοσοκομείο για λίγες ώρες. Τις υπόλοιπες ήταν συνέχεια στο πλευρό της Αννίτας. Και πάμε ξανά στην «απόδραση». Τα τρία αυτοκίνητα έφυγαν από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου και οι δημοσιογράφοι άπαξ και τους πήραν πρέφα, έτρεξαν να τους προλάβουν, αλλά φευ, δεν κατάφεραν και πολλά.

Τσάμπα το κρύο που τους «έφαγε» όλες αυτές τις μέρες. Τα τρία αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν στην Πολιτεία, στο σπίτι του ζευγαριού, ενώ το μωρό το μετέφερε ο στενός φίλος του Νίκου Καρβέλα, Κώστας Δροσόπουλος, ο οποίος μάλλον θα είναι ο νονός του. Και λέω μάλλον, διότι ακούστηκε ότι θα είναι η Άννα Βίσση. Αυτό θα δείξει. Πάντως, όλη η οικογένεια από τον παππού μέχρι τον Καρβέλα και την Σοφία είναι τα μάλα ενθουσιασμένοι με το μωρό, ενώ η Αννίτα είναι πιο χαλαρή. Τουλάχιστον να κρατάει κάποιος τις ισορροπίες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]