Ένα βήμα πριν την τρέλα η Σπίαρς!

07.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι χωρίζει την αγάπη από το μίσος; Την τρέλα από τη λογική; Μία κλωστή, που κάνει ένα χρατς και γίνεται πανικός. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι χωρίζει την αγάπη από το μίσος; Την τρέλα από τη λογική; Μία κλωστή, που κάνει ένα χρατς και γίνεται πανικός. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία πριν λίγες μέρες έπαθε κρίση υστερίας και πλέον οι δικοί της άνθρωποι φοβούνται μήπως η νεαρά τα παίξει εντελώς. Με ασθενοφόρο την πήγαν στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε δύο μέρες και σε κατάσταση απόλυτης τρέλας.

Ήταν, δε, τόσο χάλια η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» που όλοι πίστευαν ότι είχε τρελαθεί. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη, όταν η Μπρίτνεϊ είχε πάρει για λίγες ώρες στο σπίτι της, τον έναν από τους δύο γιους της. Όμως, δεν τον παρέδωσε στον Κέβιν Φέντερλέιν την προγραμματισμένη ώρα κι ένα περιπολικό πήγε να παραλάβει το μωρό. Η Σπίαρς είχε πάρει κάποιες ουσίες και ήταν σε μία κατάσταση γεια σου, με αποτέλεσμα όταν είδε τους αστυνομικούς να πάθει υστερία.

Έκανε σαν τρελή κι όταν ήρθε το ασθενοφόρο να την παραλάβει ήταν σε πλήρη αφασία. Στον κόσμο της, δηλαδή, ενώ ήταν μισόγυμνη. Στο νοσοκομείο παρέμεινε δύο μέρες, αλλά ο δικαστής αποφάσισε να πάρει οριστικά την επιμέλεια των παιδιών ο Φέντερλέιν, απαγορεύοντας στην Σπίαρς να τα συναντήσει ακόμη και παρουσία άλλων. Πάντως, σύσσωμη η οικογένεια και οι φίλοι της αοιδού είναι στο πλευρό της, μιας και φοβούνται πως η νεαρά είναι πολύ κοντά στην τρέλα και προσπαθούν πλέον να σώσουν ο, τι μπορούν από αυτήν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]