"Φύγε εσύ, έλα εσύ"!

04.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» ήταν η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Σάντρα Μπενάκη, αλλά αυτό μήτε φαίνεται να απασχολεί τον γνωστό παρουσιαστή. Τι κι αν ο Γρηγόρης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» ήταν η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Σάντρα Μπενάκη, αλλά αυτό μήτε φαίνεται να απασχολεί τον γνωστό παρουσιαστή. Τι κι αν ο Γρηγόρης ήταν μέσα στον ενθουσιασμό και δήλωνε σε φίλους και γνωστούς ότι είναι η γυναίκα της ζωής του; Ο έρωτας τους τελείωσε γρήγορα, αλλά είπαμε αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί τον Αρναούτογλου.

Και για του λόγου το αληθές, πριν λίγες μέρες βρέθηκε σε εστιατόριο των βορείων προαστίων, συνοδευόμενος από μελαχρινή (αυτή τη φορά) ύπαρξη, αγνώστων στοιχείων. Αν τρέχει κάτι πονηρό μεταξύ τους, κανείς δεν γνωρίζει, αν και ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους. Όσον αφορά την Σάντρα, αυτή ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Κι αυτά που λέγονται και ακούγονται ότι η ωραιότατη ζωγράφος παράτησε τον Γρηγόρη στα κρύα του λουτρού για να επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην της, Αλέξη Γεωργούλη, μάλλον είναι φήμες και μόνο τέτοιες. Και μακάρι να είναι, διότι δεν είναι και λίγο να σε βρει τέτοια λαχτάρα. Κι άντε σε εμάς τους άσημους πλην τίμιους ανθρώπους συμβαίνει συχνά. Για τους διάσημους, όμως, είναι βαρύ πράγμα όπως και να το κάνουμε.