Γέννησε η Βατίδου

11.03.2002
Αγαπημένε μου Βασίλη, γονείς έγιναν το Σάββατο ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου. Το ευτυχές ζέυγος, που παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο περίπου, απέκτησε ένα πανέμορφο, σύμφωνα με πληροφορίες, αγοράκι.
Αγαπημένε μου Βασίλη,

γονείς έγιναν το Σάββατο ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου. Το ευτυχές ζέυγος, που παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο περίπου, απέκτησε ένα πανέμορφο, σύμφωνα με πληροφορίες, αγοράκι. Η ζωντάνια που νιώθουν και οι δυο τους δεν περιγράφεται, για το νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή τους, ενώ ο ίδιος ο πατέρας δεν διστάζει να δηλώσει ότι ''ο γιος μου είναι το ωραιότερο δώρο στη ζωή μου''.

Το νέο... δικηγορικό αίμα γεννήθηκε στο μαιευτήριο ''Μητέρα'' το μεσημέρι του Σαββάτου, με κάποιες μικροεπιπλοκές (είχε νεκρωθεί ο πλακούντας), όμως όλα κύλησαν ομαλά, με τον Αλέξη να είναι παρών καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού.

Το αγοράκι θα ονομαστεί Χρήστος, από το σόι του μπαμπά, ενώ από εξωτερικής εμφάνισης έτυχε του ιδανικού συνδυασμού, ''κερδίζοντας'' τη φυσιογνωμία της Εύης, με μοναδικό στοιχείο του μπαμπά, τα μάτια του. Τι καλύτερο, λοιπόν! Αν και σημασία έχει να είναι καλό παδί, σωστά; 'Αντε, και εις άλλα με υγεία!