Πόλεμος δηλώσεων...

07.03.2002
Αγαπημένη μου Ειρήνη, αφού σε προεδοποίησα να μην μπλέξεις με τον γείτονά σου και θετό μου πατέρα Σωτήρη και δεν με άκουσες, θα σου δώσω ένα δείγμα αποτυχημένου γάμου για να καταλάβεις τι μπορεί να βρεις μπροστά σου και άρα να αποφασίσεις να μείνεις ελεύθερη, ήσυχη και ωραία, όπως είσαι τώρα!
Αγαπημένη μου Ειρήνη,

αφού σε προεδοποίησα να μην μπλέξεις με τον γείτονά σου και θετό μου πατέρα Σωτήρη και δεν με άκουσες, θα σου δώσω ένα δείγμα αποτυχημένου γάμου για να καταλάβεις τι μπορεί να βρεις μπροστά σου και άρα να αποφασίσεις να μείνεις ελεύθερη, ήσυχη και ωραία, όπως είσαι τώρα!

Που λες, θυμάσαι το πολυσυζητημένο διαζύγιο μεταξύ του Γιώργου Πολυχρονίου και της Μάγκυ Χαραλαμπίδου πριν από τρία χρόνια περίπου; Ε, λοιπόν, παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασε από τότε, το σήριαλ δεν έλαβε τέλος και νέος κύκλος... επεισοδίων έρχεται να μας απασχολήσει. Αφορμή, δηλώσεις των δύο για τα περιουσιακά τους στοιχεία και αποτέλεσμα, λόγια σκληρά που μας βάζουν σε προβληματισμό για την αιτία του χωρισμού τους...

Την... εκκίνηση έδωσε μια δήλωση της Μάγκυ, ότι το πιο extreme πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της είναι να χωρίσει και να τα αφήσει όλα στον πρώην της. Αυτό φυσικά εξόργισε τον Γιώργο, ο οποίος έσπευσε να τονίσει ότι, όταν χωρίσανε, πήρε τόσα πολλά πράγματα που οι μεταφορείς είχαν σχολιάσει ''ούτε στη Βουγιουκλάκη δεν μεταφέραμε τόσα πράγματα''.

'Ερχεται η Μάγκυ να απαντήσει ότι ο Πολυχρονίου ήταν ανειλικρινής απέναντί της, επειδή της είχε υποσχεθεί να γράψει στο όνομά της το σπίτι στη Μύκονο, ενώ τελικά το έγραψε στην κόρη του, κάνοντάς την να νιώσει ξένη προς την οικογένεια!

Μη στα πολυλογώ, γιατί δεν έχει νόημα να ανακυκλώνουμε τις δηλώσεις τους, έχει γίνει ένα μεγάλο μπέρδεμα και οι δηλώσεις έπονται η μία την άλλη για το ποιος δικαιούται τι, σε ποιανού το όνομα είναι η βίλα στο νησί των ανέμων, πόσο ήθελε η Μάγκυ την κόρη του G - Poly, και τέτοια πολλά. Σε κάθε δήλωση του ενός, έρχεται και η απάντηση του άλλου! Εμείς απλά να συμβουλεύσουμε ψυχραιμία και επίπεδο που πάντα βγάζει κερδισμένους και ποτέ χαμένους...