Στο Κέηπ Τάουν ο Sakis

04.03.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, Στις φιλόξενες γειτονιές του Κέηπ Τάουν θα ανοίξει επίσημα τα «φτερά» του για διεθνή καριέρα ο Sakis Ρουβάς. Ο αοιδός από την Κυριακή βρίσκεται στη Νότια Αφρική, προκειμένου να γυρίσει εκεί το νέο βίντεο κλιπ του international πια τραγουδιου «Disco girl».
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Στις φιλόξενες γειτονιές του Κέηπ Τάουν θα ανοίξει επίσημα τα «φτερά» του για τη διεθνή καριέρα ο Sakis Ρουβάς. Ο αοιδός από την Κυριακή βρίσκεται στη Νότια Αφρική, προκειμένου να γυρίσει εκεί το νέο βίντεο κλιπ του international πια τραγουδιου «Disco girl», ελληνιστί «Το κορίτσι της Ντίσκο».
Τον Sakis συνοδεύει, πλην του Ηλία Ψινάκη, ένα ολόκληρο συνεργείο από Έλληνες και αλλοδαπούς τεχνικούς, ενώ το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι κα-τα-πλη-κτι-κο! Στο Κέηπ Τάουν θα μείνουν για πέντε ολόκληρες μέρες και τα γυρίσματα θα γίνουν, όπου μπορεί να φανταστεί τουρίστα νους. Σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, σε ακριβά ρεστοράν, σε φτωχογειτονιές της πόλης, στη ζούγκλα με τον Ταρζάν.

«Καλά και τι θα γίνει με το REX;» θα αναρωτηθεί εύλογα o νους του Ελληνα ξενύχτη. «Τίποτε το τραγικό» καθησυχάζουν οι άνθρωποι του κέντρου. Πίσω έχει απομείνει η Δέσποινα Βανδή, η οποία τις μέρες της απουσίας του Sakis θα είναι η αφέντρα και νοικοκυρά του REX. Αυτή θα ανοίγει το πρόγραμμα, αυτή θα τραγουδάει στη μέση, αυτή θα κάνει και το φινάλε. Αν θα πάρει κάτι παραπάνω για τις ... ανθυγιεινές υπηρεσίες που θα προσφέρει δεν το γνωρίζω. Ωστόσο, είναι υπό συζήτηση αν θα κάνει εις διπλούν την ... ομολογουμένως- δύσκολη χορογραφία του «Γεια» ή αν θα πει 16 φορές το «Λάθος άνθρωπο», 13 το «Υποφέρω» και 9 το «Περνώ και μόνη μου καλά».
Πάντως, είναι αλήθεια πως η Δέσποινα διόλου δυσαρεστήθηκε όταν άκουσε τα καθέκαστα για Κέηπ Τάουν και διεθνείς καριέρες. Τουναντίον, ευχήθηκε «καλή τύχη» στο φιλαράκι της κι αφού του έδωσε μία πλεξούδα σκόρδα για το «κακό» μάτι, τον ξεπροβόδισε μέχρι την πόρτα του REX.

Ο Sakis ευχαριστημένος από τις εξελίξεις πήγε να παρακολουθήσει ήρεμος τη θεατρική παράσταση του φίλου του Λάκη Λαζόπουλου, «Τα λέμε». Ο νεαρός καλλιτέχνης παρακολούθησε το έργο με μεγάλη προσοχή, ενώ σε όλη τη διάρκεια της παράστασης το στόμα του ήταν ανοιχτό. Αυτό που τον συγκλόνισε περισσότερο ήταν το υποκριτικό ταλέντο του Γιώργου Κωνσταντίνου, ο οποίος άθελα του «έστειλε» τον αοιδό. Εννοείται πως και ο Λάκης του άρεσε, αλλά αυτόν τον έχει ξανάματαδεί να παίζει. Μετά το τέλος, προέβη και σε δηλώσεις για τους συντελεστές «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Μου άρεσαν» κι άλλοι τέτοιοι διθύραμβοι δια στόματος Σάκη Ρουβά.

Δήμητρα Ζάρκου