Πέταξαν έξω από κλαμπ τον Χρήστο

27.02.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τη χειρότερη στιγμή της δημόσιας ζωής του έζησε ο Χρήστος τον οποίο πέταξαν κακήν κακώς από γνωστό κλαμπ του Κολωνακίου. Κι αυτό, διότι ο νεαρός είανι ένας Big και ο ιδιοκτήτης του εν λόγω μαγαζιού δεν τους πολυγουστάρει τους...Bigάνθρωπους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι γεγονός πως ένας Big φέρει μέγα κύρος και χρήζει πλήρης αποδοχής από το λαό. Για το λόγο αυτό, όπου πηγαίνει οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα και όσοι βρίσκονται στο διάβα του, αρχίζουν τους τεμενάδες σε ένδειξη απόλυτου σεβασμού για την πληθωρική αυτή προσωπικότητα. Δυστυχώς το σκηνικό αυτό δεν επαναλήφθηκε με τον Χρήστο, ο οποίος τις προάλλες "έφαγε" πόρτα από γνωστό Κολωνακιότικο στέκι.

Για να είμαι πιο αντικειμενική στην περιγραφή της είδησης, πέταξαν τον Χρήστο από το μαγαζί κακήν κακώς. Καταλαβαίνεις, "Ε κύριος εσύ, για περάστε έξω" και τραβώντας τον από το γιακά του έδειξαν την πόρτα εξόδου και αφού βεβαιώθηκαν ότι όλο του σώμα ήταν στο δρόμο, καθάρισαν τα χέρια τους και μπήκαν μέσα. Το άνωθεν σκηνικό έλαβε χώρα στο Dragoste, το prive κλαμπ του Χρύσανθου Πανά, το οποίο έχει ανοιχτές τις πόρτες μόνο για λίγους κι εκλεκτούς της αθηναϊκής κοινωνίας. "Μα ο Χρήστος δεν είναι λίγος κι εκλεκτός;" θα αναρωτηθείς.

Αυτή την άποψη την έχουν κάμποσοι, όχι όμως και ο ιδιοκτήτης του εν λόγω κλαμπ, ο οποίος μόλις άκουσε ότι ο Χρήστος είναι κάπου μέσα και λικνίζεται στους ρυθμούς του dj, άφρισε. "Τι; Είναι ένας Bigάνθρωπος στο μαγαζί μου; Να τον βγάλετε αμέσως έξω", διέταξε τους υπαλλήλους του κι αυτοί εφάρμοσαν τις επιταγές του. Εδώ, βέβαια οι απόψεις διίστανται καθότι ο μεν Χρήστος με τον φίλο παραγωγό του που έπιναν αμέριμνοι τη σαμπάνια τους, υποστηρίζουν ότι ο Πανάς ωρυόταν κανονικότατα. Φώναζε, δηλαδή, στους υπαλλήλους - λένε- να τον βγάλουν έξω, ενώ σε περίπτωση που δεν το έκαναν τότε θα έλεγαν το "ψωμί ψωμάκι και τον Παναγιώτη Παναγιωτάκη", κοινώς θα απολύονταν. Ο Πανάς από την άλλη, υποστηρίζει ότι τους είπε απλά "πετάξτε τον έξω" καθότι το μαγαζί δε δέχεται ... λαϊκάτζες. Όπως και να έχει το πράγμα ... μία είναι η ουσία δεν υπάρχει αθανασία.