'Εγραψε πάλι ο Sakis...

19.02.2002
Αγαπημένη μου 'Ολγα, αν είχες την εντύπωση, ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι απλώς ένα πολύ όμορφο παιδί, με εκπληκτικά φωνητικά και χορευτικά προσόντα, το οποίο ενδιαφέρεται μονάχα για την καριέρα του και, από εκεί και πέρα, τίποτα παραπάνω, τότε καιρός να την αλλάξεις!
Αγαπημένη μου 'Ολγα,

αν είχες την εντύπωση, ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι απλώς ένα πολύ όμορφο παιδί, με εκπληκτικά φωνητικά και χορευτικά προσόντα, το οποίο ενδιαφέρεται μονάχα για την καριέρα του και, από εκεί και πέρα, τίποτα παραπάνω, τότε καιρός να την αλλάξεις!

Ο Sakis είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, με μεγάλη καρδιά και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, χωρίς να επιδιώκει να προβληθεί μέσω αυτού. Τις προάλλες, λοιπόν, ο Σάκης βρισκόταν στο Παρίσι για την παρουσίαση του νέου του δίσκου ''Disco Girl'', όταν εκπρόσωπος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ''Ελπίδα'' του τηλεφώνησε και του μίλησε για μια τετράχρονη θαυμάστριά του, η οποία είχε πολύ έντονη επιθυμία να τον συναντήσει.

Με το που το έμαθε ο Σάκης, ένιωσε έντονη συγκίνηση και έσπευσε να την συναντήσει! Ναι, αυτό που άκουσες! Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στο ''Ελευθέριος Βενιζέλος'' και αμέσως μεταφέρθηκε στη μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών του νοσοκομείου Παίδων ''Αγία Σοφία'', όπου νοσηλεύεται η μικρή θαυμάστρια. Να φανταστείς, προκειμένου να αποφύγει την δημοσιότητα, ο Σάκης μπήκε στο νοσοκομείο, όχι από την κεντρική είσοδο, αλλά από την πίσω πόρτα. Ξέρω τι θα λες τώρα... ''Και τι έγινε, πήγε, της άφησε ένα ωραιότατο μπουκέτο λουλούδια, της έδωσε και από ένα φιλάκι στο κάθε μάγουλο και χαρά στον κόπο του...''. Ε, λοιπόν, όχι!

Ο Σάκης δεν περιόρισε την επίσκεψή του σε μια εντυπωσιακότατη και όλο συγκίνηση... είσοδο. 'Ισα - ίσα, έκατσε μαζί με τη μικρή Σοφία για περισσότερες από δύο ώρες, κρατώντας της το χέρι και διαβάζοντας παραμύθια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν παρέλειψε να μιλήσει με όλα τα παιδιά και να τους δώσει κουράγιο! 'Οπως βλέπεις, τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται και κάποιοι καλλιτέχνες, όσο απρόσιτοι και αν δείχνουν, στην πραγματικότητα πρέπει να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για κάποιους άλλους, οι οποίοι, έχοντας καβαλήσει ένα καλάμι από δω μέχρι το απέναντι χωράφι, πιστεύουν ότι είναι ΚΑΠΟΙΟΙ. Ενώ ο Σάκης, ο οποίος, κατά την ταπεινή μου γνώμη (και είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι μόνο εγώ που το πιστεύω), αποτελεί κορυφαίο καλλιτέχνη, κάθε άλλο παρά καλάμι της showbiz αποτελεί! Ηρεμία λοιπόν...