Αρραβωνιάστηκε η Τζούλια Ρόμπερτς

19.02.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το υπ' αριθμόν ένα κουτσομπολιό αυτή την εποχή στο Χόλιγουντ είναι ο δεσμός της Τζούλια Ρόμπερτς με το Ντάνι Μόντερ και ο φημολογούμενος αρραβώνας του ζεύγους. Σου λέει έχει βουίξει ο τόπος από τα μαντάτα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το υπ' αριθμόν ένα κουτσομπολιό αυτή την εποχή στο Χόλιγουντ είναι ο δεσμός της Τζούλια Ρόμπερτς με το Ντάνι Μόντερ και ο φημολογούμενος αρραβώνας του ζεύγους. Σου λέει έχει βουίξει ο τόπος από τα μαντάτα, και η κοινωνία ολόκληρη αναρωτιέται: "Επισημοποίησαν ή όχι το δεσμό τους;" Αν η απάντηση είναι καταφατική, έρχεται η απαραίτητη συμπλήρωση "δεν το περιμέναμε αυτό από την Τζούλια".

Εδώ που τα λέμε, ούτε η ίδια το περίμενε ένας επιπόλαιος, στην αρχή, δεσμός να καταλήξει να βρίσκετε ένα βήμα πριν το γάμο. Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό έχει έρθει πολύ κοντά και σε μία έκρηξη απέραντης και βαθιάς αγάπης αποφάσισαν να περάσουν βέρες. Η αλήθεια είναι πως δεν έβγαλαν ντελάλη να αρχίσει να φωνάζει στους δρόμους του Χόλιγουντ "Ακούσατε, ακούσατε αρραβωνιάστηκε η Τζούλια Ρόμπερτς με τον παντρεμένο φίλο της". Ωστόσο, άπαξ και βρεθεί στο δρόμο τους κάποιος παπαράτσι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τεντωθούν ή να δείξουν ένα πουλάκι στο μακρινό ορίζοντα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανούν τα ωραία δαχτυλίδια που κοσμούν το χέρι τους.

Αυτό συνέβη και τις προάλλες όταν βρίσκονταν στο Μαϊάμι. Εκεί, ενώ έπιναν τον καφέ τους και κάθονταν στον ήλιο και λιαζόσανε πετάχτηκε ένας παπαράτσι μπροστά τους κι άρχισε να απαθανατίζει τις μοναδικές στιγμές. Η Τζούλια και ο Ντάνι αν και ταράχτηκαν κατάφεραν να δείξουν τα δαχτυλίδια. Η φωτογραφία - όπως ήταν αναμενόμενο - έκανε τον γύρο του κόσμου ενώ έπεσε στα χέρια και της απατημένη συζύγου του Μόντερ. Αυτή άφρισε μόλις την είδε αλλά το μόνο που έκανε ήταν να ρίξει δυο τρεις κατάρες και να υποσχεθεί πως θα τους κάνει να υποφέρουν μέχρι να πάρουν στα χέρια τους το πολυπόθητο διαζύγιο.