Ματσούκα - Τζώρτζογλου μαζί!

15.02.2002
Aγαπημένε μου Βασίλη, το ξέρω ότι θα σε λυπήσω βαθιά με αυτό το νέο που θα σου ανακοινώσω, όμως δυστυχώς πρέπει να το μάθεις, κι εσύ και όλος ο αντρικός πληθυσμός που ζούσε με την ελπίδα ότι δε θα ήταν αλήθεια... Η Δήμητρα Ματσούκα τα έχει, όντως, με το Στράτο Τζώτζογλου εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον!
Aγαπημένε μου Βασίλη,

το ξέρω ότι θα σε λυπήσω βαθιά με αυτό το νέο που θα σου ανακοινώσω, όμως δυστυχώς πρέπει να το μάθεις, κι εσύ και όλος ο αντρικός πληθυσμός που ζούσε με την ελπίδα ότι δε θα ήταν αλήθεια... Η Δήμητρα Ματσούκα τα έχει, όντως, με το Στράτο Τζώτζογλου εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον! 'Ετσι, οι φήμες περί απλής φιλίας και συμπάθειας μεταξύ τους ήταν ραδιοαρβύλες, ενώ τα άπειρα σκανδαλοθηρικά σχόλια περί ενδεχόμενης ερωτικής σχέσης τους κάθε άλλο παρά αβάσιμα.

Τα παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα και ειδικά τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει πλείστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις και καθόλου δεν ντρέπονται να δείξουν τον έρωτά τους. Εδώ και ένα μήνα, μάλιστα, έχουν νοικιάσει ένα σπίτι μαζί, όπου μένουν ευτυχισμένοι και ίσως ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα... Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν για εβδομαδιαίο περιοδικό, στο οποίο μίλησαν για τη σχέση τους... Να φανταστείς, ο Στράτος, ερωτηθείς για τα αισθήματά του για τη Ματσούκα, δήλωσε χαρακτηριστικά: ''Την αγαπώ κάθε μέρα όλο και πιο πολύ...''.

Τώρα θα με ρωτήσεις... Εκείνη η γυναίκα του Στράτου, η Μαρία Γεωργιάδου τι κάνει;;; Μην ανησυχείς, ούτε το Μαράκι τα έχει βάψει μαύρα και έχει αποκτήσει και εκείνη νέο αμόρε, με το οποίο εθεάθη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο πριν από λίγες μέρες. Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι ο νέος συνοδός της Μαρίας μοιάζει στον Τζώρτζογλου, κάτι σαν σωσίας ένα πράγμα, το οποίο δίνει το στίγμα, αν μη τι άλλο, του γούστου της!

Και επειδή ξέρω ΚΑΙ τώρα τι θα με ρωτήσεις, το παιδί τους δεν ξέρω ούτε τι κάνει, ούτε τι λέει, ούτε με ποιον μένει, ούτε τίποτα! Υποθέτω ότι, ως ώριμοι άνθρωποι, θα κανόνισαν πρώτα τι θα γίνει με εκείνο και μετά όλα τα άλλα... Πάντως, εμείς να ευχηθούμε και στους δύο να βρουν στις νέες τους σχέσεις ό,τι δεν βρήκαν στο γάμο τους και να ζήσουν ευτυχισμένοι ever after...