Το ραντεβού του Προ με το Ντέμη

11.01.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, υποδοχή ήρωα επεφύλαξαν οι Σκοπελίτες στον άνθρωπο που έβγαλε ασπροπρόσωπο το νησί, ανέδειξε την ανδρική ομορφιά "Κοίτα τι παιδιά βγάζει η Σκόπελος" και ξαναέφερε τον τουρισμό, τον Πρόδρομο. Αυτός απόλαυσε κάθε στιγμή της υποδοχής και δικαίως ένιωθε υπερήφανος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Υποδοχή ήρωα επεφύλαξαν οι Σκοπελίτες στον άνθρωπο που έβγαλε ασπροπρόσωπο το νησί, ανέδειξε την ανδρική ομορφιά "Κοίτα τι παιδιά βγάζει η Σκόπελος" και ξαναέφερε τον τουρισμό, τον Πρόδρομο. Αυτός απόλαυσε κάθε στιγμή της υποδοχής και δικαίως ένιωθε υπερήφανος αφού μετά το "νησί των Ιπποτών", το "νησί των Φαιάκων" και το "νησί της Αφροδίτης" προστέθηκε και αυτό του...Προδρόμου. Ετσι, θα λέγεται εφεξής η Σκόπελος....το νησί του Προδρόμου, τιμής ένεκεν στο νέο που με το τουμπερλέκι, τη φωνή και το κάλλος του, εκπροσώπησε επάξια τον τόπο του.

Το παραδέχτηκε και ο δήμαρχος μαζί με όλους τους επιφανείς ανθρώπους του νησιού που έσπευσαν στο λιμάνι για να υποδεχτούν τον Προ. Εκεί στήθηκε ένα καλωσόρισμα - πανηγύρι ανάλογο με αυτό που βλέπαμε στις ελληνικές ταινίες "Γοργόνες και Μάγκες" και "Καλώς ήρθε το δολάριο". Ο ανερχόμενος αοιδός μετά της Αγνής - την οποία δε σκοπεύει να παντρευτεί, τουλάχιστον μέχρι τους Ολυμπιακούς - συγκινημένος ευχαρίστησε τα συγκεντρωμένα πλήθη, ενώ σε αντίθεση με τον "κουμπάρο" του, δεν πήρε σβάρνα τα χωράφια για να δει τις καταστροφές που έκανε ο χιονιάς των προηγούμενων ημερών.

Προτίμησε να κάνει μία μπαρότσαρκα και να τα πει από κοντά με τους φίλους του. Όλα αυτά γίνονται στο τσάκα - τσάκα διότι πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα όπου τον περιμένει το...τραγούδι και ο Ντέμης. Ποιος Ντέμης; Ο Νικολαϊδης, ο καλός της Βανδή με τον οποίο ο Πρόδρομος κανόνισε να συναντηθούν την Κυριακή. Το ραντεβού κλείστηκε στα καμαρίνια του REX όπου είχε πάει να ζητήσει αυτόγραφο από τη Δέσποινα και να της εκφράσει το θαυμασμό του για τον...Ντεμάρα (έτσι αρέσκεται να αποκαλεί τον εν λόγω ποδοσφαιριστή). Άμα σε πάει η τύχη, σου συμβαίνουν τα πιο κουλά, έτσι την ώρα εκείνη χτυπάει το κινητό της Βανδή και στην άλλη άκρη ήταν ο Νικολαϊδης. Η αοιδός έδωσε το τηλέφωνο στο Σκοπελίτη και αυτός με μία φυσικότητα είπε: "Έλα, Ντεμ, Προ εδώ". Αυτός δε μάσησε και ζήτησε εξηγήσεις από την καλή του, ποιος είναι αυτός που παίζει με τα αισθήματά του, διότι έχε υπόψη σου ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τυγχάνει μεγάλος φαν του Προ και πικράθηκε πολύ που δεν πήρε τα 50.
Όταν άκουσε τη Δέσποινα να του λέει "Αλήθεια αγάπη μου, το ίνδαλμά σου είναι", άρχισε να ουρλιάζει από χαρά και συγκλονισμένος που μιλούσε μαζί του, τον παρακάλεσε να βρεθούν από κοντά να γνωριστούν καλύτερα κι άμα ταιριάζουν γιατί όχι, να γίνουν φίλοι. Ο Προ κοίταξε την ατζέντα του κι αφού βρήκε ένα κενό κανόνισαν να βγουν με τις γυναίκες για σούσι στο Ψυχικό.