'Eγκυος η Βάνα Μπάρμπα

03.01.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το καλύτερο κους, κους έφερε η νέα χρονιά και μαζί με τη θεία μου δεν προλαβαίνουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε. Η Βάνα Μπάρμπα είναι έγκυος στο παιδί του επιχειρηματία Αναστάσιου Μαρασλή.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


το καλύτερο κους, κους έφερε η νέα χρονιά και μαζί με τη θεία μου δεν προλαβαίνουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε. Η Βάνα Μπάρμπα είναι έγκυος και όπως λέει η σοφή θείτσα "Τα 50 του Τσάκα και τα φέσια του, μπροστά στα μαντάτα αυτά είναι σα να λέμε ότι ο Τάκης Ανούσης αναγνώρισε το παιδί του με την Κόμισσα Κοντογιάννη". Τρέχα γύρευε δηλαδή. Είναι αλήθεια πως για πρώτη φορά μετά από πόσα χόνια, πρόλαβε κάποιος άλλος τη θεία και η δυσαρέσκεια της όταν διαβάζαμε το Λοιπόν - που έκανε και τη σχετική αποκάλυψη - ήταν αν μη τι άλλο εμφανής.

Η ίδια δεν το παραδέχτηκε δηλώνοντας συγκινημένη που η Βάνα επιτέλους κάνει πραγματικότητα το μεγάλο της όνειρο: να γίνει μητέρα. Την ίδια συγκίνηση ένιωσε και η Τατιάνα στον "Γυάλινο Τοίχο" η οποία μόνο τα κλάματα δεν έβαλε που η Μπάρμπα θα γίνει μητέρα σε έξι περίπου μήνες. Η ίδια η ηθοποιός εννοείται πως ζει την απόλυτη ευτυχία καθότι θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του κεραυνοβόλου έρωτά της με τον Αναστάσιο Μαρασλή. Αν και η αλήθεια είναι ότι σε κάποια φάση μπερδεύτηκα ακούγοντας την Τατιάνα να λέει με χάρη και με νάζι: "Η Βάνα Μπάρμπα είναι έγκυος και όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις της ότι αυτή είναι ο άντρας της ζωής της". Θες να έπιασε το παιδί με... αυτογονιμοποίηση σκέφτηκα προς στιγμήν για να με επαναφέρει στην πραγματικότητα η θεία με τους υπολογισμούς της.

"Το ευτυχές γεγονός έγινε μόλις τα ξαναβρήκαν για δεύτερη φορά" είπε και συνέχισε: "Μόλις ξέσπασαν τα γεγονότα με τον Ραπτάκη το ζευγάρι χώρισε αλλά σύντομα τα ξαναβρήκε, οπότε καταλαβαίνεις..." σχολίασε κατεβάζοντας πονηρά το κεφάλι της. Όπως και να έχει, η Βάνα δε σκοπεύει προς τα παρόν να παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού της καθώς περιμένουν πρώτα αυτό να έρθει στον κόσμο. Άσε, που οι πρώτοι μήνες είναι κάπως δύσκολοι με "τις αναγούλες, τους εμετούς και τις ζαλάδες" όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε η ειδήμων επί των θεμάτων εγκυμοσύνης, Τατιάνα Στεφανίδου. Η ηθοποιός αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να δώσει ξανά συνέντευξη τον Αύγουστο. Η διαμάχη της, δε, με τον Λάκη Ραπτάκη φαίνεται να περνά μία περίοδο ύφεσης κι ας είναι καλά ο... Χαραλάμπης (ο πατέρας Βάνας) ο οποίος σε ρόλο πυροσβέστη προσπάθησε να δώσει μια λύση. Αυτή δεν ήρθε, όμως συμφώνησαν και οι δύο πλευρές ότι είναι καλό να κάνουν μίαν ανακωχή. Τώρα, πόσο θα διαρκέσει αυτή δεν είμαι σίγουρη. Ελπίζω, να κρατήσει μέχρι τον Αύγουστο που...είναι παχιές οι μύγες!

Δήμητρα Ζάρκου