Εφυγε και η Νικόλ

27.12.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τέσσερις και σήμερα απέμειναν για να ανακοινωθεί ο νικητής των 50 εκατομμυρίων και η Νικόλ, γκαντέμω με όλη τη σημασία της λέξεως, το βράδυ της Τετάρτης πήρε το σκληρό δρόμο της επιστροφής στην πραγματικότητα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

τέσσερις και σήμερα απέμειναν για να ανακοινωθεί ο νικητής των 50 εκατομμυρίων και η Νικόλ, γκαντέμω με όλη τη σημασία της λέξεως, το βράδυ της Τετάρτης πήρε το σκληρό δρόμο της επιστροφής στην πραγματικότητα.
Στο Σπίτι απέμειναν τρεις και...η Λευκή η οποία μέχρι τη Δευτέρα θα είναι η μοναδική ήρεμη που θα τρώει και θα κοιμάται όλη τη μέρα.
Γιατί ο Κωστάκης με τους "κουμπάρους" Τσάκα - Πρόδρομο δύσκολα, πολύ δύσκολα θα το ρίχνουν στο σορολό και θα είναι μόνο τουμπερλέκι, τραγούδια και τάβλι, καθότι είναι...πολλά τα λεφτά Αρη!
Πάντως, η ψηφοφορία της Τετάρτης ήταν τω όντι ανατρεπτική κι αν ο Τσάκας είχε την παραμικρή έστω υποψία ότι το "κατσίκι" της παρέας είναι το φαβορί για τα 50, τότε θα άρχιζε να κάνει το νούμερο "ο Τσάκας τραγουδάει Ρουβά".
Η Νικόλ, πάντως, ακόμη και την ώρα που έμαθε ότι φεύγει αντί να μπήξει τα κλάματα "ουά, μαμά μου έχασα τα λεφτά" άρχισε να γελάει λες και της καθάριζαν αυγά. Και καλά έκανε το κορίτσι, διότι στο κάτω, κάτω το τσάκωσε το seicento.
Έλα, όμως που την ίδια άποψη δεν είχε ο Μικρούτσικος ο οποίος όσο την έβλεπε να είναι μες στο χαχανητό, τόσο βιδωνόταν. Όλοι όσοι είχαν καθίσει απέναντι του, είχαν μπήξει τα κλάματα και κρέμονταν από τα χείλη του για να δουν ποια θα είναι η διάγνωση του "Φρόιντ".
"Είσαι ερωτευμένη με τον Χρήστο" είχε πει στη Δώρα κι αυτή μόνο στα πόδια του δεν έπεσε να ικετεύει για μία του συμβουλή. Την Τετάρτη τα πράγματα ήταν εκνευριστικά διαφορετικά για τον Ανδρέα, ο οποίος άρχισε να λεει στη Νικόλ για τη σχέση της με τη Δώρα και πως τη ρουφιάνευε με την Κατερίνα επειδή ζήλευε τη σχέση της με τον Χρήστο.
Η αφάνα αρνιόταν πεισματικά ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο και ο Ανδρέας που έπρεπε να εκμαιεύσει κάτι, το γύρισε στον Κωστάκη. Με τη γνωστή μέθοδο "είσαι ερωτευμένη με τον τάδε αλλά καταπιέζεις τα αισθήματα σου από φόβο" προσπάθησε να της δείξει ότι τον Κωστάκη δεν τον βλέπει φιλικά αλλά ερωτικά.
Και πάλι όμως η Νικόλ ήταν ανένδοτη και ο Μικρούτσικος για να μη συγχιστεί χρονιάρες μέρες που είναι, την έστειλε έξω στο αυτοκίνητο να παίξει λίγο μαζί του μπας και περάσει η ώρα και να κλείσει η σύνδεση.
Εκεί την περίμενε οΝτίνος στην αγκαλιά του οποίου έπεσε μόλις τον αντίκρισε. Στην Παιανία βρέθηκε και η Ρέα που λίγο ακόμη και θα καταντήσει ο Μητσάρας του Big Brother.
Σε κάθε αποχώρηση είναι εκεί και υποδέχεται με κλάματα τον εκάστοτε αποχωρήσαντα. Να μου το θυμηθείς το Σάββατο θα είναι εκεί, εκτός κι αν φύγει ο Πρόδρομος οπότε θα προτιμήσει να μείνει σπίτι της και να δει το Prive με την Κατρίτση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ