Οι νέοι υποψήφιοι

17.12.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στην τελική ευθεία μπήκε το Big Brother και σιγά, σιγά ξεκίνησαν τα πρώτα "αδελφικά μαχαιρώματα". Οι πέντε εναπομείναντες μπήκαν στο δωμάτιο Επικοινωνίας για την καθιερωμένη...ρουφιανιά, όπου η "κάλπη" ανέδειξε και πάλι τέσσερις υποψήφιους: τον Τσάκα, τη Δώρα, τον Πρόδρομο και τον Κώστα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην τελική ευθεία μπήκε το Big Brother και σιγά, σιγά ξεκίνησαν τα πρώτα "αδελφικά μαχαιρώματα". Μόλις ο Ντίνος έκλεισε πίσω του την πόρτα του Big, οι πέντε εναπομείναντες μπήκαν στο δωμάτιο Επικοινωνίας για την καθιερωμένη...ρουφιανιά. Η "κάλπη" ανέδειξε και πάλι τέσσερις υποψήφιους: τον Τσάκα, τη Δώρα, τον Πρόδρομο και τον Κώστα. Η μόνη που έμεινε στο απυρόβλητο ήταν η Νικόλ που καπάρωσε το Seicento. Πιο "αγαπησιάρηδες" αναδείχθηκαν οι Πρόδρομος - Κώστας με τέσσερις ψήφους και ακολούθησαν η Δώρα και Τσάκας με τρεις.

Η "θλιμμένη παραδουλεύτρα" βασάνισε πολύ τη σκέψη της μέχρι να βρει ποιον και γιατί θα τον ψηφίσει. Τελικά, η λύση ήρθε: Θα "δώσω" αυτόν που δε μπορώ να συγκατοικήσω μαζί του πολύ καιρό. Τις επόμενες δηλαδή, δέκα μέρες. Μέσα σε αναφιλητά του τύπου: "Αχ, Γιώργο σχώρα με για το κακό που σου κάνω" έδωσε στον άνθρωπο που της συμπαραστάθηκε περισσότερο στην παρεξήγηση με το Ντίνο, τους δύο βαθμούς. Ο Τσάκας, πάλι, ψήφισε Κώστα και Νικόλ, ενώ το στόμα του έσταζε μέλι για τη Δώρα "Mε τη Δώρα τα βρίσκω και είναι κατάλληλη για το σπίτι και τι κορίτσι είναι αυτό". Και που να ήξερες καημένε Γιώργη!

Η Νικόλ ψήφισε τους κουμπάρους, επειδή στο παρελθόν δεν της είχαν φερθεί καλά. Ο Κώστας για πρώτη φορά χρησιμοποίησε το κληρονομικό χάρισμα για να ψηφίσει, το οποίο του είπε πως πρέπει να δώσει τους 2 βαθμούς στον Πρόδρομο επειδή είναι άνθρωπος ύπουλος που το νοιάζουν μόνο τα 50 μύρια. Για τον ίδιο λόγο ψήφισε και τη Δώρα. Ο Προ, τέλος, "έδωσε" στεγνά τη θεσσαλονικιά επειδή την εβδομάδα αυτή ήταν μια εκ των δύο αιτιών που χάλασαν το κλίμα στο Σπίτι και κατ' επέκταση τη ζαχαρένια του. Κι άπαξ και ο Προ χαλαστεί, βγάζει το Σκοπελίτικό του κι όποιον πάρει ο Χάρος.

Κατά τα άλλα, οι υποψήφιοι - με εξαίρεση τον Κώστα- μόνο εγκεφαλικό δεν έπαθαν όταν άκουσαν τα αποτελέσματα. Η Δώρα άρχισε να δαγκώνεται, ο Προ κατέβασε κάτι μούτρα μέχρι κάτω και ο Τσάκας προβληματίστηκε: "Πω ρε π...στη μου, έχω το ίδιο ρεκόρ υποψηφιότητας με το Ντίνο". Για να καταλάβεις, πάντως, σε τι ψυχολογική κατάσταση περιήλθαν, μόνο η Νικόλ και ο Κώστας χάρηκαν όταν είδαν το χρυσοζεύγαρο Ντίνος - Κατερίνα επί της οθόνης. Οι υπόλοιποι έριξαν ένα γέλιο του τύπου "Τι μας δείχνουν τώρα. Τα ερωτρόπια του Ντίνου. Δε μας αφήνουν στον πόνο μας".

Όπως και να έχει το πράγμα, εσύ Σωτήρη μου θυμήσου: ΒΒ1, 1422