Ντίνος - Κατερίνα: όχι άλλο πλατωνικό!

17.12.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, την πιο δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε για τα χιλιάδες μέλη του "Fun club of Dinos apo tin Asprovalta Theassalonikis" το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ο Ντίνος από το βράδυ της Κυριακής αποτελεί παρελθόν από το Σπίτι, όμως έξω τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη: Η Κατερίνα του εξέφρασε τον έρωτα της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πιο δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε για τα χιλιάδες μέλη του "Fun club of Dinos apo tin Asprovalta Theassalonikis" το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ο Ντίνος από το βράδυ της Κυριακής αποτελεί παρελθόν για το Σπίτι και δε σου κρύβω πως στο άκουσμα "Ντίνο, ετοίμασε τη βαλίτσα σου κι έλα να με συναντήσεις" δια στόματος Μικρούτσικου, πλημμύρισαν με δάκρυα τα μάτια μου. Κατά το "ο,τι γουστάρω εγώ... αποχωρεί" παρακολουθούσα τον ελληνοαμερικάνο να παίρνει το δρόμο της επιστροφής στην πραγματικότητα. Το παρακάτω, δεν ξέρω αν είναι καλό, όμως ο πρώτος που τον υποδέχτηκε ήταν ο Φίλιππος. Αλλά, μάλλον, αυτό έγινε, διότι ο Ντίνος το καταευχαριστήθηκε το καλωσόρισμα αυτό.

Σε όλο το μήκος και πλάτος του δρόμου είχαν πάρει θέση οι απανταχού φαν του: ξαδέρφια, θείες, θείοι, φίλοι, συμμαθητές από το νηπιαγωγείο, κάτι περαστικοί στην περιοχή. Λίγο παρά πέρα τον περίμενε ο Φρόιντ της ελληνικής τηλεόρασης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος τον παρέλαβε για να του κάνει μιαν ανάλυση για τον τσακωμό του με τη Δώρα. Μέσα από το μονόλογο του Ανδρέα, ο Ντίνος κατάλαβε για ποιο λόγο παρεξηγήθηκε με τη Θεσσαλονικιά και συνειδητοποίησε (λίγο αργά βέβαια) ότι της είπε λόγια βαριά. Ωστόσο, το "κλου" της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Κατερίνας στο στούντιο. Το μπάσιμο της συνοδεύτηκε με ένα βιντεάκι από ιδιαίτερες στιγμές του ζευγαριού. Ξέρεις, όταν ο Ντίνος αποχαυνωμένος την κοιτούσε να αλλάζει μπλούζα, όταν η Κατερίνα κρύωνε και την αγκάλιαζε για να ζεσταθεί, όταν της εξομολογήθηκε πως τρελαίνεται να την ακούει να λέει με την αισθησιακή της φωνή "ρε, είναι αναμμένος ο θερμοσίφωνας για να κάνω μπάνιο;"

Ο Ντίνος δεν άντεξε, λύγισε και δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του. Κι εκεί που ήταν έτοιμος να πει:"Το Κατερινάκι το πήρε μαζί του στην Ιταλία ο μακαρονάς;" εμφανίζεται αυτή ωσάν οπτασία. Λίγο μετά του εξομολογήθηκε εμμέσως πλην σαφώς τον έρωτα της και την επιθυμία να γίνουν ζευγάρι. Επειδή, όμως ο ελληνοαμερικάνος δεν έχει τη φήμη αυτού που "πιάνει πουλιά στον αέρα", χρειάστηκε να του εξηγήσει ο Μικρούτσικος ότι η Κατερίνα τον γουστάρει, αλλά και η ίδια να του πει στα ίσα " Ντίνο δε μας χ..εις εσύ και η πλατωνική σου φιλία; Δεν θέλω άλλο πλατωνικό. Με κούρασε". Αυτός εννοείται πως πέταξε και τη σκούφια του, όμως επιφυλάχθηκε να απαντήσει στο ερώτημα "Θέλεις να τα φτιάξουμε;" μόλις ξεκαθαρίσει κάτι εκκρεμότητες του παρελθόντος. Βλέπεις, πάνω στη Θεσσαλονίκη είναι ο δεσμός του και για χάρη των στιγμών που έζησαν στις δύο εβδομάδες πού ήσαν μαζί, πρέπει να κάνει ένα τηλεφώνημα για να δώσει τέλος.