Η επιστροφή της Δώρας!

06.12.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, προς μεγάλη ικανοποίηση των Big Brother φαν, τα πράγματα στο Σπίτι αρχίζουν και ξαναστρώνουν. Η Δώρα, αφού θρήνησε την αποχώρηση του Χρήστου, εφάρμοσε την πετυχημένη συνταγή "Στις εννιά του μακαρίτη άλλον έβαλε στο Σπίτι".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προς μεγάλη ικανοποίηση των Big Brother φαν, τα πράγματα στο Σπίτι αρχίζουν και ξαναστρώνουν. Η Δώρα, αφού θρήνησε την αποχώρηση του Χρήστου, εφάρμοσε την πετυχημένη συνταγή "Στις εννιά του μακαρίτη άλλον έβαλε στο Σπίτι". Στην προκειμένη περίπτωση, δε βρήκε νέο έρωτα, όμως το χειλάκι της γέλασε για τα καλά. Πάλι καλά, δηλαδή, διότι επανήλθε η ψυχή μας στα κανονικά της χρώματα, γιατί είχε μαυρίσει τις τελευταίες μέρες με το "μοιρολόι της Δώρας". Η Θεσσαλονικιά δείχνει να έχει ενταχθεί στην κοινωνία του Big Brother και μαζί με τη Νικόλ κάνουν τα δικά τους. Σε αυτό βοήθησε και η νέα αποστολή του Big με το δελτίο ειδήσεων.

Στη Δώρα μέσα της ξύπνησε η δημοσιογράφος που αν δεν πήγαινε στο Σπίτι θα είχε καταπιεσμένο αυτόν τον άλλο της εαυτό. Τα ίδια συναισθήματα νιώθει και ο Πρόδρομος, αν και μέχρι να καταλάβω ότι το "Βρουχές θα πεσ' στη Γκρήτ'" σημαίνει "θα βρέξει στην Κρήτη" είχαμε περάσει σε διαφημίσεις. Αναγνωρίζω, ωστόσο, στο Σκοπελίτη πως είναι ο μόνος που έχει πάρει τόσο ζεστά το θέμα, ενώ προκειμένου να πιάσει τα ... χαμηλά βαρομετρικά αναγκάζεται να κλείνεται με τις ώρες στην τουαλέτα. Το πρώτο δελτίο βγήκε και η παραγωγή το έδειξε στους "μικρούς εκκολαπτόμενους δημοσιογράφους της καθημερινότητάς μας", όπως σίγουρα θα πει ο Μικρούτσικος την Κυριακή. Μόλις είδαν τις φάτσες τους γέλασαν με τη ψυχή τους φωνάζοντας "κι άλλο, κι άλλο". To χατίρι δεν τους έγινε, διότι στην ευαίσθητη ηλικία που είναι η τηλεόραση κάνει κακό!

Την αποχώρηση του Χρήστου έχει αρχίσει να συνηθίζει και ο Κωστάκης, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης την είδε Σάκης Ρουβάς στην εποχή του "Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά". Βέβαια, είχε και το κοινό του - Νικόλ, Ντίνος - που στην πορεία αποδείχθηκε πολύ απαιτητικό κι όταν το "αηδόνι" από την Άρτα το γύρισε στο "βαρύ" ρεπερτόριο άρχισαν να τον γιουχάρουν. Άμα έχεις τέτοιους φαν!