Απονομή χρυσού δίσκου στον Τσαλίκη

05.12.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, καθόλου δεν τον... χαλάει τον Γιώργο Τσαλίκη το ότι έκανε χρυσό δίσκο, η απονομή του οποίου ήταν ιδιαίτερα λαμπρή, γεμάτη από τραγούδια και παρουσία φίλων, συγγενών και συναδέλφων του. Λιγότερο από έξι μήνες χρειάστηκε το αγαπητό ''τσαλικάκι''' για να πουλήσει πάνω από 25.000 ''Αν ήμουνα παλιόπαιδο'' δίσκους και να κερδίσει μια θέση στις καρδιές όλων.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,

καθόλου δεν τον... χαλάει τον Γιώργο Τσαλίκη το ότι έκανε χρυσό δίσκο, η απονομή του οποίου ήταν ιδιαίτερα λαμπρή, γεμάτη από τραγούδια και παρουσία φίλων, συγγενών και συναδέλφων του. Λιγότερο από έξι μήνες χρειάστηκε το αγαπητό ''τσαλικάκι''' για να πουλήσει πάνω από 25.000 ''Αν ήμουνα παλιόπαιδο'' δίσκους και να κερδίσει μια θέση στις καρδιές όλων! Χαμός γίνεται κάθε βράδυ από τους θαυμαστές του, οι οποίοι... σπεύδουν να τον καμαρώσουν στο Romeo Plus, όπου εμφανίζεται με την Χριστίνα Αναγνωστοπούλου.

Εκεί έγινε προχθές η απονομή του χρυσού αυτού δίσκου, διοργανωμένη από την Nitro Music. Σύσσωμη η δισκογραφική εταιρεία, συγγενείς του γλυκύτατου αοιδού, αλλά και τραγουδιστές και συντελεστές της αξιόλογης δουλειάς, έσπευσαν να συγχαρούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον ανερχόμενο ''πιτσιρίκο''! Αυτός έλαμπε από χαρά και τα έδωσε όλα από νωρίς το απόγευμα, οπότε και άρχισε η αξέχαστη εκδήλωση, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι γονείς του Τσαλίκη έδειχναν να λάμπουν από ευτυχία, ενώ όταν ρωτήθηκαν για το αν θα προτιμούσαν να μην είχε ακολουθήσει τον δρόμο του τραγουδιού, αλλά να είχε συνεχίσει τις σπουδές του στην ιατρική, είπαν κατηγορηματικά: ''Οχι, γιατί ήταν κάτι που ήθελε από μικρός και φαίνεται ότι τελικά του ταιριάζει απόλυτα''. Ο αδερφός του, από την άλλη πλευρά, μια που η βραδιά - όπως σου ξαναείπα - ήταν οικογενειακή, είπε ότι τον καμαρώνει γιατί είναι πάνω από όλα καλό παιδί, ενώ τόνισε (αυτό να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί το είπε) ότι ο Γιώργος από μικρός ήταν νοικοκύρης και ότι αυτός ήταν ο ακατάστατος της οικογένειας.

Εκεί ήταν ο Νάσος Γαλακτερός και ο Πάνος Φαλάρας, οι οποίοι έδωσαν την δική τους πινελιά στον επιτυχημένο δίσκο γράφοντας στίχους σε μερικά από τα τραγούδια του, ενώ ο διευθυντής της Nitro, Μίλτος Καρατζάς, ήταν αυτός που παρέδωσε στον Τσαλίκη τον χρυσό δίσκο. Ακολούθησε σόου του Γιώργου και αλληλουχία γνωστών επιτυχιών, όχι μόνο δικών του, αλλά και αγαπητών του συναδέλφων, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με το πρόγραμμα του Romeo Plus.

Κι επειδή έχω μάθει, αγαπημένε μου φίλε Λευτέρη, για τα φανατικά νυχτοπερπατήματά σου το καλοκαίρι στο Romeo, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να επανέλθεις δριμύτερος, γιατί το τσαλικάκι όσο πάει και καλυτερεύει!