Τα γενέθλια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

04.12.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, είκοσι χρονών έγινε προχθές (2 Δεκεμβρίου) η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και έσπευσε να το γιορτάσει με δώρο έναν... χορευτή στριπτιζέρ! Η διάσημη σταρ είχε γίνει κατακόκκινη από την ντροπή της και χαμογελούσε όλη την ώρα, λόγω της έκπληξης που της επεφύλαξαν φίλοι και συγγενείς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

είκοσι χρονών έγινε προχθές (2 Δεκεμβρίου) η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και έσπευσε να το γιορτάσει με δώρο έναν... χορευτή στριπτιζέρ! Το περιστατικό του εορτασμού έγινε ενώπιον των γονέων της αλλά και της μικρής της αδερφής. Βλέπεις, μερικοί γονείς δεν είναι τόσο καταπιεστικοί με τις κόρες τους, σαν μερικούς μερικούς...

Η διάσημη σταρ, βέβαια, καθώς πρόκειται για σοβαρό κορίτσι με αρχές, είχε γίνει κατακόκκινη από την ντροπή της και χαμογελούσε όλη την ώρα, λόγω της έκπληξης που της επεφύλαξαν φίλοι και συγγενείς.

Το... τυχερό μαγαζί βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϊ και πρόκειται για ένα ιταλικό εστιατόριο που συνδυάζει καλό φαγητό με διασκέδαση. Και επειδή ξέρω ότι θα σχολιάσεις (''σοβαρό μαγαζί...''), σου εξηγώ ότι ο στριπτιζέρ ήταν έκτακτος και αποκλειστικά απεσταλμένος για την εορτάζουσα Μπρίτνεϊ.

Η 20χρονη πλέον σταρ πέρασε την περισσότερη ώρα της βραδιάς ανοίγοντας τα δώρα των φίλων της, έντεκα από τα οποία ήταν από τον αγαπημένο της Τζάστιν Τίμπερλεικ. Ο Τζάστιν, Σώτο μου, δεν μπορούσε να παραβρεθεί στα γενέθλια της μέλλουσας συζύγου του, γιατί βρισκόταν στο Λας Βέγκας, όπου έκανε πρόβες για τα Μουσικά Βραβεία Billboard. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάει την Μπρίτνει του, γι' αυτό και δεν της έστειλε μόνο ένα, ούτε καν δύο δώρα!

Την ώρα που το Μπριτνεάκι άνοιγε τα δώρα του, μιλούσαν στο τηλέφωνο και ο έρωτάς τους ξεχύλιζε από το... ακουστικό, ενώ στο τέλος της βραδιάς η εορτάζουσα τόνισε στους δημοσιογράφους: ''Ηταν τα καλύτερα δώρα της ζωής μου!".

Σωτήρη μου, νομίζω ότι πρέπει κι εσύ να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για τα γενέθλια της κόρης σου. Ξέρεις, οι άνθρωποι μεγαλώνουν και, από κάποια ηλικία και μετά, δεν αρκούνται σε κλόουν και βολτούλες σε παιδότοπους τις Κυριακές. Δεν βλέπεις η Μπρίτνει, μπροστά στους γονείς της να κοιτάει τον ξεβράκωτο χορευτή; Δεν λέω να φτάσεις και εσύ σ' αυτό το σημείο, όμως να υπάρχει και κάποια ισορροπία! Ξέρεις εσύ τι εννοώ...