Το party του Στέλιου Ρόκκου

30.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, επειδή εσύ την διασκέδαση την έχεις ξεχάσει τώρα τελευταία, δεν σημαίνει πως και οι υπόλοιποι άνθρωποι έπαψαν να βγαίνουν έξω, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να γιορτάσουν κάτι σημαντικό. 'Ετσι και ο Στέλιος Ρόκκος έκανε πάρτυ προχθές, το οποίο διοργάνωσε προς τιμήν του η δισκογραφική του εταιρεία Nitro Music.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

μπορεί να μου την έκανες εχθές βράδυ και να μην ήρθες στον Ρέμο, εγώ όμως κακία δεν σου κρατώ και θα εξακολουθήσω να σε ενημερώνω για τα τεκταινόμενα στη showbiz. 'Αλλωστε, μεγάλος άνθρωπος είσαι, καταλαβαίνω ότι κουράζεσαι και χρειάζεσαι ύπνο...

Επειδή, λοιπόν, εσύ την διασκέδαση την έχεις ξεχάσει τώρα τελευταία, δεν σημαίνει πως και οι υπόλοιποι άνθρωποι έπαψαν να βγαίνουν έξω, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να γιορτάσουν κάτι σημαντικό.

'Ετσι και ο Στέλιος Ρόκκος έκανε πάρτυ προχθές, το οποίο διοργάνωσε προς τιμήν του η δισκογραφική του εταιρεία Nitro Music. Αιτία, η απονομή των δύο χρυσών δίσκων του αοιδού ''Αγγελοι είμαστε όλοι'' και ''Βήματα''. Στην γιορτή, η οποία έλαβε χώρα στο Bossa Nostra στου Ψυρρή, παρεβρέθησαν πολλοί επώνυμοι, φίλοι και συνεργάτες του Στέλιου, οι οποίοι έσπευσαν να τον συγχαρούν.

Ανάμεσά τους η Λίτσα Γιαγκούση, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Μίλτος Καρατζάς, διευθυντής της Nitro, οι Goin' Through, η Πάμελα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η 'Ελλη Αγγελιδάκη, ο στιχουργός Γιάννης Καραλής, ο Λάκης Ραπτάκης, ο Αλέκος Αλεξανδρής (ναι, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!) και φυσικά η γυναίκα του Στέλιου, Μαρία Χέλιου.

'Ολοι ήταν πολύ ευτυχισμένοι με την επιτυχία του φίλου τους και καταδιασκέδασαν σε αυτήν την λαμπερή γιορτή, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν δηλώσεις, στις οποίες εύχονταν στον τιμώμενο της βραδιάς να συνεχίσει πάντα να κάνει μεγάλες επιτυχίες και να συγκινεί με τις δημιουργίες και ερμηνείες του. Γιατί μην ξεχνάς Σώτο μου ότι, εκτός από τραγουδιστής, είναι και συνθέτης πολλών από τα τραγούδια που ερμηνεύει.

Το Highlight της βραδιάς, από ό,τι μου είπε καλεσμένος που παρεβρέθη, ήταν ο... ρόλος του Στέλιου ως d.j (α λα Αντώνη Ρέμο πέρυσι στο Apollon Palace), καθώς το παιδί ανακάλυψε, φαίνεται, και μια άλλη πτυχή του πολυτάλαντου χαρακτήρα του.

Αυτόν τον καιρό, πάντως, κάνει πρόβες με τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς, με τον οποίο θα τραγουδήσει, σε λίγο καιρό, σε ένα νέο χώρο στου Ψυρρή. Ερωτηθείς για την εν λόγω συνεργασία, ο κ. Ρόκκος είπε ότι ''είναι ό,τι σημαντικότερο μου έχει τύχει στην καριέρα μου'' ενώ ευχαρίστησε όλους, όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους.

'Ετσι κάνει ο κόσμος αγαπημένε θετέ μου πατέρα! Βγαίνει έξω, μια στις τόσες, μαζί με αγαπημένους φίλους, συναδέλφους ή με όποιους τελοσπάντων περνάει καλά και διασκεδάζει... Λέει καμιά κουβέντα βρε αδερφέ (συγνώμη, πατέρα εννοούσα), βγαίνει από την μοναξιά του! Παίρνε παραδείγματα... 'Οσο για τον Στέλιο - μην παρεξηγηθεί κιόλας, όταν διαβάσει το άρθρο, που πιάσαμε τα δικά μας - καλή συνέχεια σε... όλα!