Κολλητάρια και πάλι Νικόλ - Δώρα

28.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μετά από αρκετή ψυχρότητα οι δύο εναπομείναντες γυναίκες του Σπιτιού, αποφάσισαν πως πρέπει επιτέλους να ενώσουν τις δυνάμεις του και να αφήσουν πίσω όσα τους χωρίζουν. Την πρωτοβουλία πήρε η Νικόλ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από αρκετή ψυχρότητα οι δύο εναπομείνασες γυναίκες του Σπιτιού, αποφάσισαν πως πρέπει επιτέλους να ενώσουν τις δυνάμεις του και να αφήσουν πίσω όσα τους χωρίζουν. Την πρωτοβουλία πήρε η Νικόλ, η οποία βαρέθηκε να σχολιάζει τη Θεσσαλονικιά στο Ντίνο, αφού ο ελληνοαμερικάνος έχει μία στις δέκα πιθανότητες να καταλάβει τι θέλει να του πει. Άσε, που είναι υποψήφια και δεν επιθυμεί στην περίπτωση που φύγει να είναι ψυχραμένη με τη Δώρα. Έτσι, κατά το "δεν πάει και το παλιάμπελο, μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει" την απομόνωσε στο δωμάτιο κι έβγαλε τα εσώψυχά της.

Η Δώρα με μάτια γουρλωμένα άκουγε τη Νικόλ να της λέει πως πίστευε ότι έκανε συνέχεια δουλειές, για να συμπαθήσει το κοινό μια τέτοια χρυσοχέρα, ενώ την ενοχλούσε όταν ήταν μόνο στην αγκαλιά του Χρήστου και ουχί στη δική της. Η Θεσσαλονικιά βρέθηκε σε δύσκολη θέση και από την αμηχανία της, δεν άφησε χείλι για χείλη αφάγωτο. Για να μη στα πολυλογώ, οι δύο κόρες τα βρήκαν σε όλα κι αποφάσισαν πως ναι "Θέλουμε να γίνουμε φίλες". Θα επισφράγιζαν το γεγονός με την κλασική μέθοδο του "σφαξίματος" και κατόπιν τη διασταύρωση του αίματός τους, αλλά ο Big κάτι τέτοιο έξω από τους κανόνες του παιγνιδιού δεν θα το ανεχόταν.

Πέρα αυτού, ως φαίνεται γεννιέται μια νέα φιλία στο Σπίτι. Ο Χρήστος με το Ντίνο για πρώτη φορά κάθισαν μαζί κι άνοιξαν την καρδιά τους. Θέμα συζήτησης δεν ήταν οι γυναίκες, ως είθισται σε αντροκουβέντες, αλλά η υποψηφιότητα προς αποχώρηση. Οι δυο τους έχουν εμπειρία περί αυτής και γι αυτό μιλούσαν. Κατά τα άλλα, τα πράγματα βαίνουν όπως κάθε μέρα. Μαμ, νάνι και...κάκα. Άντε και κάνα χαρτάκι το βράδυ.