Παπαθωμά - Γιαννιώτης, μαζί στο Venue

21.11.2001
Αγαπημένη μου Έβελυν, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Φώτης Γιαννιώτης περνούν έναν έρωτα τρελό, δεν μπορούν στιγμή ο ένας χωρίς τον άλλον και, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, δεν διστάζουν να εκδηλώνουν το πάθος τους! 'Ετσι έγινε και τις προάλλες στο Venue, όπου εθεάθησαν σε τρυφερό εσταντανέ στο "prive" του μαγαζιού.
Αγαπημένη μου Έβελυν,

το ξέρω ότι θα με μισήσεις για την ειδησούλα που σου έχω και θα προτιμούσες μια διαφορετικού περιεχομένου, όμως εσύ μου είπες κάποτε ότι, για να ξεπεράσουμε τα κακά, πρέπει να κοιτάμε τα καλά και όχι τα άσκημα. Γι' αυτό μην σταματάς να διαβάζεις!

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Φώτης Γιαννιώτης περνούν -εδώ και ένα μήνα περίπου - έναν έρωτα τρελό, δεν μπορούν στιγμή ο ένας χωρίς τον άλλον και, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, δεν διστάζουν να εκδηλώνουν το πάθος τους! 'Ετσι έγινε και τις προάλλες στο Venue, όπου η ηθοποιός και το μοντέλο εθεάθησαν σε τρυφερό εσταντανέ στο "prive" του μαγαζιού.

Εκείνος φαίνεται πιο ανανεωμένος από ποτέ και εκείνη δείχνει να απολαμβάνει την συντροφιά του καλού της, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά. Πολύ χάρηκα που τους είδα έτσι, γιατί και οι δύο έχουν απασχολήσει αρκετά τις κοσμικές στήλες με παλιότερες σχέσεις που δημιουργούσαν κατά καιρούς. Σαν να μην μπορούσαν να στεριώσουν πουθενά αυτά τα παιδιά! Ελπίζουμε, λοιπόν, τώρα να κατασταλάξουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και να βρήκαν τον "δάσκαλό" τους.

Όσο για σένα, ελπίζω να μην μελαγχόλησες και να είδες θετικά το γεγονός ότι "ποτέ δεν είναι αργά" για μια καινούργια αρχή. Συνήθως, άλλωστε, είναι ακόμα καλύτερη...