Ο Μπραντ Πιτ στα ''Φιλαράκια''

21.11.2001
Αγαπημένη μου Ειρήνη, ο Brad Pitt, εκτός από πολύ γοητευτικός και όμορφος άντρας, είναι... θαυμαστής της γυναίκας του και πρόκειται να αποτελέσει τον σπέσιαλ guest star της κωμικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί η επίσης πανέμορφη Jennifer Aniston, "Τα Φιλαράκια". Το special επεισόδιο θα προβληθεί αύριο, Πέμπτη, στην Αμερική και θα είναι γιορταστικό, καθώς την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου γιορτάζεται εκεί το περίφημο Thanksgiving.
Αγαπημένη μου Ειρήνη,

έχω να σου πω κάτι που είμαι σίγουρη ότι θα προκαλέσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον σου, και δικαιολογημένα! Ο Brad Pitt, εκτός από πολύ γοητευτικός και όμορφος άντρας, είναι... θαυμαστής της γυναίκας του και πρόκειται να αποτελέσει τον σπέσιαλ guest star της κωμικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί η επίσης πανέμορφη Jennifer Aniston, "Τα Φιλαράκια".
Το special επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη, στην Αμερική και θα είναι γιορταστικό, καθώς την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου γιορτάζεται εκεί το περίφημο Thanksgiving. Τώρα, μη με ρωτήσεις πότε θα το δεις στην Ελλάδα, γιατί θα σε γελάσω.

Όσο για τον ρόλο του Μπραντ στο F.R.I.E.N.D.S, πρόκειται να παραστήσει έναν παιδικό φίλο της Μόνικα, μιας κοπέλας από την παρέα, ο οποίος αντιπαθεί πάρα πολύ την Ρέιτσελ, δηλαδή την Τζένιφερ 'Ανιστον! Kαταλαβαίνεις ότι θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Aν μάλιστα παρακολουθείς τη σειρά, το εν λόγω επεισόδιο θα σε καθηλώσει. Και να μην την παρακολουθείς, όμως, μόνο και μόνο στην... θέα του Brad, είμαι σίγουρη ότι θα την υποστείς, καθώς ξέρω την αδυναμία που τρέφεις στο άτομό του!

Προχθές, πάντως, έγινε στο Λος Άντζελες η πρεμιέρα του "Spy Game", στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ με τον Μπραντ Πιτ. Εκεί, ο 37χρονος ηθοποιός εθεάθη, φυσικά, μαζί με την γλυκύτατη σύζυγό του και, ερωτηθείς για τη συμμετοχή του στα "Φιλαράκια", δήλωσε ότι από καιρό το σκεφτόταν, καθώς είναι fun της σειράς και την παρακολουθούσε προτού καν γνωρίσει την γυναίκα του.
Πραγματικά, Ειρήνη μου, αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου ζευγάρι. Χαίρομαι κάθε φορά που τους βλέπω. Όμορφοι, πετυχημένοι και χαμηλών τόνων και οι δύο, φαίνονται να ζουν "βίον ανθόσπαρτον", όσο και αν τους ζηλεύουν. Ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι και να έρθει, όσο πιο γρήγορα γίνεται, το περιβόητο επεισόδιο και εδώ!