Η διχασμένη Κατερίνα...

21.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Θρίλερ διαδραματίζεται γύρω από το όνομα της Κατερίνας καθώς τέσσερις άνδρες διεκδικούν το κορμί και την καρδιά της. Ο Μάουρο, ο Ντίνος, ο Φάνης από την Κηφισιά και ο Φίλιππος την πολιορκούν και δε θα σταματήσουν μέχρι να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θρίλερ διαδραματίζεται γύρω από το όνομα της Κατερίνας καθώς τέσσερις άνδρες διεκδικούν το κορμί και την καρδιά της. Ο Μάουρο, ο Ντίνος, ο Φάνης από την Κηφισιά και ο Φίλιππος την πολιορκούν και δε θα σταματήσουν μέχρι να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ποιος, λοιπόν, θα είναι ο τυχερός;

Τα προγνωστικά λένε ότι ο "καρατέκα" Χάρης δεν έχει καμία τύχη. Κατά το "που πας βρε Καραμήτρο", ο Φίλιππος άπαξ και πάει να τη συναντήσει θα πάρει ένα ξεγυρισμένο "Όχι". Αυτό δεν σημαίνει ότι η Κατερίνα έχει κάτι μαζί του, απλά δεν είναι ο τύπος της. Και ποιος είναι; Μήπως, το Ιταλό Μάουρο; Θα μπορούσε να ήταν και αυτός. Το βράδυ της Δευτέρας εθεάθησαν στο "Γκάζι" όπου υπό τα άσματα του Μαζωνάκη και της Θεοδωρίδου και τους φωτογράφους να έχουν πιάσει θέση ακριβώς απέναντι, αντάλλαζαν καυτά φιλιά γαλλικού τύπου.

Συμπεριλαμβανομένου ότι στην παρέα ήταν σύσσωμη η οικογένεια Κοντόλαιμου... μαμά, αδελφοί, θείοι, θείες, ξαδέλφια... τότε εύκολα θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος ότι ο Μάουρο προορίζεται για γαμπρός. Ωστόσο, το απόγευμα της Τρίτης η Κατερίνα ανέτρεψε τα προγνωστικά και έστειλε τους παίκτες στον ... κουβά επιλέγοντας το διπλό του Ντίνου που έδινε 4 και όχι το στάνταρ άσο του Μάουρο που έδινε 1.10. Τι ακριβώς συνέβη; Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η "Μις: Αχ, σας χαιρέτησα, δε σας χαιρέτησα κ.τ.λ." είπε ότι περιμένει να βγει ο Ντίνος ΤΗΣ και να πάνε μαζί την κρουαζιέρα που είχαν κανονίσει όσο ήσαν μέσα στο Σπίτι. Δήλωσε ερωτευμένη με τον Ελληνοαμερικανό, χαρακτηρίζοντάς τον ευγενικό, ψυχούλα και άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ. Το τελευταίο τώρα θα σε γελάσω που το είδε...
Για το Μάουρο ήταν φειδωλή, αφήνοντας, όμως κάποιες τρύπες. Αυτό το έκανε καθαρά για στρατηγικούς λόγους. Δεν έχει, δηλαδή, δει ακόμη κάποιο όνειρο, όπου κάποιος ξανθός άντρας καβάλα σε ένα άλογο, στο σταυροδρόμι κοντά στο σπίτι της θα της πει: "Κατερίνα, η ευτυχία σου βρίσκεται σε ένα μελαχρινό Ν". Οπότε και θα κάνει την επιλογή της.